2018 İdari Yargı Sınavı
-
Ben monopol konu anlatım ve kanun ayrıca justice ile tensip kullanmayı düşünüyorum.
-
@handefirat Buna dair de yarın ayrıntılı bir giriş yapacağım dostlar. Hep birlikte iyi bir külliyat çıkaralım. Hatta @Aslan-Reyiz dostumdan da elindeki bu sınava yarar şeyleri buraya da yarın eklemesini rica edeceğim başlayacağımız iletiyle birlikte. Böylece artık sınav havasına girebiliriz dostlar.
-
İdare hukuku için nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar? Değişiklikler açısından.
-
@handefirat hocam ben çoğunlukla 2016da aldigim kaynaklarimi kullanacagim. Değişiklikleri kanunlardan cikaracagim. Sadece cikmis sorulari almayi düşünüyorum.
-
ben vergilerde yanlış seçim yaptım sanırım. nurettin bilicinin 2017 basımı var. fakat çok yetersiz diye konuşuldu hep. Borçlarda da tahsin zapatanın 2018 basımı çıkmış. anayasa idare idari bu 3 ünü en sona bırakmayı düşünüyorum. konu çalışmasına tam anlamıyla başlayıp daha sonra soru çözümü inşallah
-
@alchemist çıkmış sorular dışında başka soru bankası öneriniz var mı ? justice diye yazılıyor hep. benim ilk hazırlanışım kaynaklara dahi yabancıyım biraz
-
eklemeyi unutmuşum. medeni usulde değişiklikler ne durumda bilen var mı ? ismail ercan 2017 şubat basımı var bende.
-
@handefirat nurettin bilicinin kitabini inceleme firsatim olmuştu ama anlatim tarzini ben pek anlamadim acikcasi. Ben vergi icin sinavda keske kanun okusaydim demiştim. Bu sinavda unv. Notlarim +kanun okumayi düşünüyorum. Baska kitap varmidir arastiralim yine de. Kamu hukukunu kesinlikle en sona biraktim ben de. Hmk onemli suan hmk kanun okuyorum ismail ercan vardi ben de onda sanirim cok degisiklik olmadi. Soru bankasi sadece justice aldim bende. Kitap cok ayrintili ama bence guzel konu tekrari icin guzel oluyor.
-
@alchemist Arkadaslar merhaba.Nurettin bilici icin hem burda hem diger forumlarda iyi seyler okumustum.Nurettin biliciden konu calisip mahah soru bankasindan soru cozumu oneren cok oldu arkadaslar.Nurettin bilici harici onerebileceginiz vergi kitabi var mi arkadaslar?
-
@ömerhayyam merhaba hocam. Evet bircok arkadas Nurettin Bilici oneriyor @handefirat arkadasta sordu baska oneri var mi diye ben biraz arastirayim farkli bir kaynak bulursam yazarim.
-
@ömerhayyam matrahin konu anlatimlisi var mi ? Soru bankasi iyiyse konu anlatimida denenebilir. Tabi su asamada pek deneme yanilma olayina zamanimiz yok gibi ama ..
-
@handefirat Matrahin konu anlatimlisi var mi bilmiyorum ama soru bankasini mutlaka cozum diyorlar
-
Özgür Şahan'ın Maliye kitabı var bende ama 2016 basım. Çok değişiklik oldu mu?
-
@paretowilfredo hocam tahminen sınav 1-2 ay’a mu olur? eylül-kasım arası falan mı olur?
-
@attila-the-hun dostum duyurusunu yaptım bunun yukarda bulabilirsin
-
@paretowilfredo dostum muhteşem bir detaysın
-
@attila-the-hun Estağfurullah dostum. Sizler de öylesiniz.
-
Hukuk alanında Mobil soru bankası var mı apple store ya da Google play de?
-
Matrahin yeni basimini almis ve iki gundur cozmeye calisan birisi olarak matrah da tam anlamiyla yeterli degil bence, ilk yilimda gozumde daha buyutmusum, ama suan normal geliyor.ama tabi yine de vergide cozulcek en iyi kaynaklardan.
Merak edenler icin konu anlatimlisini da aldim. Tvs yokmus icinde ben var saniyordum, oda normal guzel bi anlatim vuk icin. 2016ya gore degisen seyler az, o yuzden almayabilir 2016 basimi olanlar. Vergiden kanun okumak kesinlikle sart, her kaynak eksik kalir bence -
@1umut eski basimla arasinda cok fark var mi hocam matrahin?