2018 İdari Yargı Sınavı
-
@aslan-reyiz ben kaynak almayi planliyordum cuma gunu artik baslamam gerekiyor cunku almamali miyim
-
Bugun bi kurs yeriyle gorusme sansim oldu. Adanada umit kaymaktan. Sinav icin aralik diyorlar kesin dediler bide. Aklim karisti iyice
-
arkadaşlar vergi hukuku vergi usul hukukunu kapsıyormu kafam karıştı bu konuda yoksa ikisinde de farklı şeyler mi var
-
@ulker, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz ben kaynak almayi planliyordum cuma gunu artik baslamam gerekiyor cunku almamali miyim
Özel hukuk alın kamu hukukunu güncel alırsınız.
-
@mulkihakim, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@hakim_aday_adayı bugün yarın bir konu açacağım hocam örnek bir yazıda paylaşacağım. Illa idari hakimlik düşünen değil tüm iibflilerin desteğini almak için uğraşırız, gruplarda yazıyla birlikte paylaşımlar yaparız. Adamlar twitterdan yaza yaza bedelli askerliği gündeme getirdiler biz neden başaramayalım
@ulker, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime cok tesekkur ederimm peki gunluk kac saat calismaliyim 8 10 saat yeterli olur mu
Kaç saatten ziyade kaynakları bir plan çerçevesınde bölün..Mesela ben önce borclar hukukunu bıtırdım.5-6 gun surdu bıtırmem ,8:30-17:30 çalışıp aksamları ders calıstım.daha sonra ceza hukukuna gectım ,cezada ders calsırken borclar soruları cozuyorum.Bu sekılde devam edecegım ,sizde bır plan yapın yaklasık ders surelerı belırleyın.kamu hukuklarını sona bırakın.önemlı olan kanun okumak ve bol soru .
-
@handefirat hocam adanadakı ümit kaymak ankaradakilerin çakması yani justice,themis ile alakası olmayan insanlar. Ankaradakiler en son dava açmıştı hatta ben sonuçlanmak üzere diye biliyorum. Bende ankara themis öğrencisiydim sadece izmirde şubeleri var adanadakilere pek itibar etmeyin.
-
Herkese Merhaba,
Forumu sessiz takip edenlerdendim ve bugün aranıza katılmaya karar verdim.Herkese Hakimlik sınavında başarılar dilerim...İyi çalışmalar... -
@handefirat ilginc...murat kaymak daha dün feysbuk hakimlik grubunda idari hakimlik sinavinin ekim ayinda olacagina dair guclu soylenti var çalisin seklinde paylasim yapti.
-
-
İnşallah sınav ekimde olur. Kışa kalmadan sınava gireriz.
-
@ultras06 internetten numaralarini alip arayabilirsiniz bende o sekilde yaptim cunku.. kendi kurslari kasima kadar devam edecekmis bende ekimde olabilir diyince yok yok aralikta kesin dediler sasirdim bende
-
Bakanlıktan açıklama gelmeden inanmayınız müşteri çekmek için reklam yapıyorlar. Ekimde olursa sınav temmuzda duyurusu ağustosta ilanı gelir
-
@Hakim_aday_adayı Konuyu açtım Haydi hayırlı olsun. Umarım yeterli desteği buluruz. --> KONU LİNKİ İÇİN TIKLAYIN
-
Günaydın arkadaşlar,konsensus mu yoksa tensip mi çıkmış sorularda iyi. İnceleme fırsatınız oldu mu? Hangisinin açıklamaları daha iyi
-
@ecem konsensus
-
@olursaolur yeni baskısı var mı ki
-
@ecem konsensus sürekli kendini yeniliyor hocam yeni sorular eklenmiş kpss icin cozdum ben
-
@olursaolur şimdi baktım son baskısı şubat 2018 ondan sonra değişiklik var mı ki artık nerdeyse her ay bir kanun değişiyor
-
İdarî hakimlik için Ankarada hangi dershaneyi tavsiye edersiniz. memurm sadece hafta sonu gideceğim şimdiden başlasam yeterli mi zaman
-
@firito monopol diyebilirim