2018 İdari Yargı Sınavı
-
@hakimeadayi 3 katı kadar aday mülakata katiliyor dostum meslek tanitiminda bu detaylar mevcut.
-
Hocam 4 Katı kadar aday çağrılıyor..
Örneğin 100 kişi alınacaksa 400 kişi çağrılıyor..
Allah yardımcımız olsun...
-
Umarım alım 200 den az olmaz
-
hepinize teşekkür ediyorum ve Allah yardimcimiz olsun 100 idari alım olmaz inslh en az 200 olsun lutfen ya 300 kişinin icine girmekle 600 kisinin içine girmek aynı sey degil gercekten cok zor olur öyle olursa
-
@hakimeadayi, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
hepinize teşekkür ediyorum ve Allah yardimcimiz olsun 100 idari alım olmaz inslh en az 200 olsun lutfen ya 300 kişinin icine girmekle 600 kisinin içine girmek aynı sey degil gercekten cok zor olur öyle olursa
Çok da farkı yok hocam 2-3 puan oynuyor .4-5 soru eder
-
Arkadaşlar Aralık 2016 İdari sınavının soruları var mı elinizde
-
@mehmetemir hocam kaymakamlık ile karıştırıyor sanırım, hakimlikte 3 katı aday giriyor mülakata.
-
@ömerhayyam hocam @Aslan-Reyiz paylaşmıştı diye hatırlıyorum.
-
Ne zaman gelcek bu ilan:(
-
@fc-real-gdp haklısın karıştırdık hakkını helal et
-
@1umut 12'sine kadar gelmezse 180 tlcik ösym'ye gidecek kaymakamlık için
-
@fc-real-gdp :(( vaktinde ilanlar gelsin paraciklarimiz cebimizde kalsin ya
En azindan aciklamasi gelsin, ona da raziyim:( bekleyelim bakalim. Bende kaymakamliga basvuruda kararsizim. Insallah hakimligimiz gelir de ona odaklaniriz -
Arkadaşlar benim yargıtay üyesi olan bir akrabam var sayın pareto bey ekim ayında olasi bir sinav olabilir dediği icin ben tutuştum çünkü hic istemiyorum ekimde olmasını ona sordum ekimde olabilir diye soylentiler var bunun bi aslı var mi acba diye bana bakanımız yıl sonunu seviyo herhangi bir karar degisikligi cikmazsa aralikta idari alim olur inslh dedi bnde sizinle paylasmak istedim
-
@hakimeadayi hocam bakan değişebilir. bakanın yıl sonunu sevmesi biraz komik geldi bana. bakan, lapa lapa kar yağarken pencereden sınava girenleri mi izliyor acaba. sayıştay da eylül ekim aylarını seviyordu lakin yaklaşık 10 sene sonra bu yıl mayısta sınav yaptı. sınav ösym yüzünden yapılamadı ama en azından ilana çıktı.
-
@hakimeadayi benim duyduğum da aralık hayırlısı olsun... hayırlı geceler
-
Ekim kasim aralık..birinde olsun yeter ki bu yılı bos kapatmayalım
-
Amir aralık diyorsa aralıkta olur bu sınav. Gönlüm ister ki keşke ekim olsun kış gününe kalmadan girip çıkalım.
-
Arkadaşlar bu arada külliyat idari hakimlik kampını inceleyen oldu mu set güzelmis önemli noktalari fln kutucuklarla suslendirmisler inceleyen varsa bilgi verir mi en son 2016 baskisi çıkmış ben bugün aradim savas yayinevini bana eylül ekim dediler ya sizceset nasil peki
-
Arkadaslar iyi aksamlar.Ahmet nohutcunun 24 hazıran sonrası degısıklıkler kıtabını alan oldu mu?Nasıl bır kıtap almak gerekır mı?Anayasa kaynakları ıcın ne kadar bekleyecegız bilgisi olan var mı?
-
@kendinehakime Tavsiyem sırf değişiklikle alakalı bir kitap almayın. Anayasa kitapçığı çıksın onu alır çalışırsınız. Yeni kitaplar çıkana kadar buradan çalışabilirsiniz yeni hükümlere: http://anayasadegisikligi.barobirlik.org.tr/Anayasa_Degisikligi.aspx