2018 İdari Yargı Sınavı
-
Eğer aralıkta başvuru sehven söylemediyse sınav hakimlik sınavı mayısta.
-
@1umut evet. Sınav Şubat / Mart olacak .
-
@aliveli hocam naptin sen ya ne zaman müracaatla sınav arasında 5 ay olmus ki en fazla mart
-
@aliveli hocam nasılsınız ..
Müracaat dedi bakanımız .
Aralıkta müracaat dediyse Mayıs çok geç değil mi ? Şubat Mart diye düşünüyorum . -
100 idariyi bide avukatlıktan geçiş diye bölmezler umarım..
-
@suigeneris pek geç değil mevsimini bekleyeceklerdir büyük olasılıkla.
-
Bakanin yuzunde cok tatli bi gulumseme vardi idari derken, o tatli gulumseme insallah bizi yakmaz
Ben o gulumsemeden dolayi sanki iibfyi siyasali uzmeyeceklermis gibi hissettim -
Simdi iibf de kota kalkti mi arkadaslar ? Ama sinava girecek bolum sayisi artti dogru mu ?
-
@richie-rich hicbi sey belli degil hocam. Ilanda anlasilacak
-
Vallahi anlıyorum bu bakanların, siyasilerin ve bürokratların bu iş bilmez tavrı binlerce genci perişan ediyor. Desene şu tarihte başvuru şu tarihte sınav var diye niye ugrastırıyorsun insanları. Buna göre yolunu cizecekler var hiç düşünmüyorlar mi
-
@1umut konuşmanın bu kısmında ''Bunu ilk defa burdan arkadaslarimiz duyuyor (tatli bi gulumseme) idari yargi ozellikle cok uzun yillardir bekleniyordu. '' bende onu düşündüm, bekleyenler belli:)
-
@kombassankoma dimii ya, aynen:) insallah biz de girecegiz sinava. Inancim o tavrindan dolayi sonsuz, insallah
-
Kaymakamlıkla ortak derslerde soru tipleri nasıldır hakimlikte? Daha mı zor yoksa aynı seviyede mi?
-
Biz girebilecek miyiz sınava ? İİBF olarak.
-
@suigeneris kardeşim sınav aralığın başında yada sonunda mutlaka aralıkta yapılacak.
-
@hakim_aday_adayı müracaat aralıkta değil mi ya
-
@hakim_aday_adayı bakan “muracat”i ozellikle vurguluyor
-
Keske hemen olsa
-
Çok şükür bir açıklama geldi... Hepimiz için hayırlı olsun. Sayı az ama olsun sayı az diye vazgeçen de çoktur eminim ki..
-
@1umut kardeşim bir önceki açıklamasın da da aralık ayında sınav yapacağız bilgiler tazeyken diyor du. bence seçimden önce yaparlar. sonuçta seçimden önce olması gerek oy alabilmek için.