2018 İdari Yargı Sınavı
-
**Hakim ADAYLİGİ SUBESİNİ ARADİM . BİZE hiçbir şey SOYLENMEDİ DEDİ . İLAN hazirligimiz yok dedi . Kesin sınav Şubat Mart
-
Tamam 100 kişi hiç olmamasından iyidir de arkadaş 300 e girmek kolay değil bi öncekini kazanmış biri olarak söylüyorum bunu ayrıca aşırı talep olduğunu da varsayarsak 200 olsa keşke
-
@corleone Geçen senenin idare hukuku kısmının sorularına baktığımda bu seneki kaymakamlık sınavındaki idare sorularının daha zor, ayrıntılı olduğunu görmekteyim. Kaymakamlık daha teferruatçı, salt bilgi, ezber isteyen bir sınav gibi duruyor.
-
@atlas07 kaymakamlık sınavı ile kıyaslamak doğru değil hocam kaymakamlığın kendisi idari mevzuat direk hakimlik o kadar da değil.
-
@hakim_aday_adayı bu ülkede 24 saat bile çok uzun zaman dilimidir hocam sen once bunu öğren;) eski açıklamayla yeni açıklamayı kiyasliyosun ve eskisini baz alıyosun komik:)
-
@olursaolur ben aradım şubeyi . Suan hiçbir şey yok dedi . İlan hazirligi yok . Bize haber gelmedi dediler . Sınav bence Şubat yada mart .
-
@circassian
Hocam onun ben de farkındayım ancak @corleone ikisi arasındaki farkı sorduğu için o şekilde yanıtladım. -
KARDEŞİM BU ADAM NASIL AÇIKLAMA YAPIYOR? Nasıl MUALLAK BİR KONUŞMA her defasında ağzının içinden eveliyor geveliyor nasıl bir vizyonsuzluk bu.YOK MU BU ADAMIN BİR DANIŞMANI, KONUŞMA HAZIRLAYANI?
Ayrıca bir teşkilatın başı olan bir insan niye lafı geveler ağzında ya nasıl bir mantık ? Adam sınava ne zaman başvurulacak vs vs anlatması gerekirken ARALIKTA MÜRACAAT OLACAK DİYOR DALGA MI GEÇİYOR ? Önceki konuşmada sınav kasım aralık gibi sınav olacak diyordu ? MÜRACAAT NE ABİ?? Desene çatır çatır açıkça ya. Her defasında zırvalık konuşmalar.
AYRICA FETÖDEN BOŞALAN KADROYU DOLDURMADINIZ YALAN YALAN YALAN MÜLAKATTA KAÇ KİŞİLİK BOŞLUKLAR KALDI ARTIK YALANI BIRAKIN 1000 kişi yetersiz
-
ee geçen seferde sınavlar kasımda olacak.hukuktan yeni mezun olanları bekletmiycez demişti.
aralıkta başvurusu alınacak sınavın duyurusunu şimdiden yapmaz.
sınav aralıkta.
at fava bekle -
@merasim34 Ben de halen daha aralıkta yapılacağını düşünüyorum. Bakanın kurduğu cümlede çelişkili kelimeler var. Yakında "net" bir açıklama yapılacaktır.
-
Evet sayı yetersiz ama hem bu sene hem 2019 da sınav acacaklarsa bu sene bu sayıya da razıyım. Çünkü alım sayısıni yükseltsinler derken, sadece 2019 da alım yaparız derlerse bu sefer 2018 de sınava giremeyecegiz.
-
@dnztrkn biz zaten 2018de sinava giremicez subat marttan once olmayacak sinav. Madem oyle 200 olsun. Bence bi muddet sonra organize olup biraz bastiralim.
-
Dostlar herkese Merhaba. Biz bilgi almadan Sayın Bakan net bilgiyi verdi neyse ki. 100 gibi bir rakam. Konuşmadan anladığım kadarıyla başvuru tarihi demiş net olarak Aralık ayı için. Yine biz netleştirmeye çalışacağız bu tarihi. Benim düşüncem 100 rakamında kalınmayabilir yönünde. 100 İlana çıkılan 2015'te başvurular uzatılıp son anda sayı 200'e çıkarılmıştı. Benzer bir süreç umut ediyorum yine. Bakalım bunu bekleyip göreceğiz. Sürece dair gelişmeler oldukça paylaşacağım.
Haydi artık durma zamanı değil, hızlandırın çalışmaları.
-
@paretowilfredo Avukatliktan geçiş olacak mıdır sizce?
-
@paretowilfredo sayının 200 e çıkarılacağından ümitliyim 2014 sınavında da 2015 sınavında da başta 100 kişilik alım planlanmıştı sonradan sayı 200 e çıktı
-
@rootofallevil ben 200 konusunda cok umitliyim ancak bunun gerceklesmesi icin ilani beklemeye gerek yok. Kurum zaten kadro sayisi konusunda esnek davranabiliyor bunu biliyoruz. Ilan gelmeden biraz organize olup bakan beye yazalim twitterdan. 100 kotu degil 200 olursa harika olur. Mulakata kalamadiktan sonra isterse hepsini iibf mezunu alsinlar bi onemi yok.
-
Umarim tez zamanda guzel denemeler cikar yeni sisteme uygun
-
Arkadaşlar idari yargı için Tan Tahsin zapatalari okumuştum . Çok ağır ve detay gelmişti . Sanki adli yargı için ideal . Siz ne düşünüyorsunuz . Devam edeyim mi o kitaba yoksa Mehmet Remzi mi ?
-
@suigeneris idari yargı icin nohutcudan memnun kalmıştım ben size de tavisye ederim
-
Justice,tensip ve matrah’ın yeni basımı beklenmeli mi yoksa son basımları iş görür mü