2018 İdari Yargı Sınavı
-
Diyanetten 9 bin alım her köye 3 camii
-
@ilerlemeyedevam hiçbir değişiklik yok nerdeyse kardeşim...
Bende aynı kaynaklardan aynı tarihli olanlar var. Medeni ve borçlar hiç değişmez. Nerdeyse tek değişiklik eşya hukukunda tüzükle düzenlenir diye yazılan yerlerin yerine Cumhurbaşkanı tarafından çıkarılan yönetmelikle düzenlenir diye değişiklik oldu.
-
@mehmetemir ceza Muhakemesi hukuku var mı acaba idari hakimlik snavinda
-
@orhungulsah hayır yok, adli hakimlikte var Ceza muhakemesi.
-
@vamos teşekkür ederim. .
-
@orhungulsah sadece ceza genel var, ceza özelde yok...
-
@orhungulsah Rica ederim.
Hem adlide hem de idaride olanlar; Anayasa-İdare-İdari yargı-Medeni-Medeni usul-Ceza-Borçlar (7'şer soru)
Farkları ise ;
İdaride => vergi(7)-vergi usul(7)-iktisat(4)-maliye(3) var.
Adlide => ticaret-icra-cmk var.(7'şer) -
@vamos çok saolun. Medeni Usul için kanun yeterli olur mu yoksa bi kaynak edinmek gerekir mi ? Ben ilk defa hazirlanicam çok eksigim var da. Bir de vergi ve TVs icin 4t ayarrinda açıklamalı soruların olduğu bi kaynak önerebilir misiniz. Kolay gelsin tsk tekrardan..
-
@orhungulsah Medeni usul için kaynağa gerek yok diye düşünüyorum. 7 sorunun tamamı hukuk muhakemeleri kanunundan geliyor. Usul dersleri (hmk,cmk,iyuk,vuk) için konu anlatıma gerek yok, kanunu olabildiğince çok tekrar edin.Vergi hakkında ise inanın hiçbir fikrim yok. İdariye girersem eğer üniversiteden kalma Nurettin bilicinin vergi hukuku kitabı vardı 200 sayfalık ona bir göz atabilirim. Diğer arkadaşlar vergi-iktisat-maliye hakkında size daha yardımcı olabilirler. İyi çalışmalar diliyorum.
-
Matematiğim sıfır nasıl bir çalışma yapmam lazım çözümlü soru bankası önerir misiniz ?
-
@vamos
Çok teşekkür ederim size de iyi çalışmalar -
Arkadaşlar bu sınavın başvuru tarihi ne zaman?
-
Merhaba arkadaslar çok acil birsey sorucam ahmet nohutcunun 2018 hakimlik kampini sipariş ettim 4.baskı yaziyor üzerinde fakat ayni zamanda ekim 2016 yazıyor içerik olarak da guncellenmemis eski basimini mi göndermişler bana yoksa ahmet nohutcu hoca guncellememis mi bu konuda bilgisi olan lütfen benimle paylasabilir mi geri göndereceğim ona göre.
-
@sınavsınavsınav, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Merhaba arkadaslar çok acil birsey sorucam ahmet nohutcunun 2018 hakimlik kampini sipariş ettim 4.baskı yaziyor üzerinde fakat ayni zamanda ekim 2016 yazıyor içerik olarak da guncellenmemis eski basimini mi göndermişler bana yoksa ahmet nohutcu hoca guncellememis mi bu konuda bilgisi olan lütfen benimle paylasabilir mi geri göndereceğim ona göre.
İdari hakimlik kampı en son 4.(Ağustos 2018),adli hakimlik 6. baskı(2017) gözüküyor internette.
-
Geliyor Yine Gönlümün Efendisi, Sevdiceğim.
3 Kere Mülakattan Elendim, Seni 4'cü de Alacağım.
-
@sucuklu_oralet sürekli yazilarinizi görüyorum. Doguda denetimdeyken bile nasi sürekli ders calisarak bu sinavlari geciyosunuz anlam veremedim acikcasi.
-
@aksis evet internette öyle görünüyor 2016 3.baskı olarak görünmesine rağmen bendeki 2016 4.baskı yaziyor. Ne 2017 degisiklikleri var ne de 2018 değişiklikleri guncellerin hicbiri yok .
-
@sucuklu_oralet calismak icin önerdiginiz bir kaynak var mı
-
@richie-rich Oturup ders çalışıyorum dersem yalan atmış olurum. Ancak, Elime İktisat, Muhasebe, Hukuk, Maliye kitapları alıp günlük 3-4 saat okuyorum Daha güzel çalışma şekli diye düşünüyorum, İşin teorisi tam oturuyor. Tabi bu aşama en "Advance" aşama. Temel olmayıp bu yola başvurulmamalı
-
@sucuklu_oralet hocam sizin yaş kaç?