2018 İdari Yargı Sınavı
-
@paretowilfredo hocam iibfye kapılar tamamen kapanmaz insallah sizden güzel haberler bekliyoruz
-
@johnnash matrahin son basimini almistim. Hem konu hem soru. Yani mart gibi cikan.
Zaten sorusunda bi onceki basimla nerdeyse ayniydi bir iki degisiklik vardi. Pisman olmustum. Suan da eger yeni basim cikcaksa bekleyin cunku her sey eskiye gore. Ama cikmayacaksa alin. Sertkan hocaya sormak lazim -
arkadaslar yaş meselesinde sinav aralikta olsa haziran 83 kurtariyormuydu??
-
@neron Başvuruda "Yazılı giriş sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak" şartı olduğu için sınav 2019 yılında yapılırsa 1983 doğumlular sınava giremez. Sınav 2018/Aralık ayında yapılırsa 1983 doğumlular sınava girebilir.
-
@summertime tesekkerederim arkadasim
-
100 soruda kaç doğru sınavı kazandırır?
-
@corleone hocam sinavin zorluk- kolaylik derecesine gore degisir. 100 kisi icin kolay bi sinavda 85 ustu
Zor bi sinavda 82-83 filan belki. -
Geçen sınavda ilk 300 kişinin içerisinde olan biri (yanılmıyorsam 250-260 aralığında) 84-85 puan almıştı. Alandan 56 neti vardı genel yetenek ve genel kültür neti ise 24 olarak aklımda kalmış. Bu da 80 nete denk düşüyor. En kötü ihtimalle 79-78 diyebiliriz. Belki bu sayılar bir fikir verir.
-
@kitap-kokusu en iyi ihtimalle 78-79 olur hocam
-
Güzel Türkçemiz Ben de bu anlamda kullanmak istemiştim yanlış olmuş.
-
@kitap-kokusu olsun hocam. Bilgiler icin tesekkurler
-
Herkese iyi günler . Ekonomi de konu dağılımı hakkında bilgi edinebilir miyim? Mikro ve makro sadece değil mi
-
@kitap-kokusu 85.3 puan ile 124. Sıradaydım alan 60 doğru gk gy 19 doğru. Yalnız son idari yargının tvs vergi hukuku kısmı herkesi ters köşe yapmıştı doğru sayısı hemen herkeste düşmüştü. Ciddi hazırlanan biri için 80 doğru alt limit olmalı daha yukarısı dereceye götürür
-
@harun-resid Çok güzel bir puan bu sene Allah daha da iyisini nasip etsin inşallah. O zaman hedefimizi minimum 80 olarak belirleyelim ve başlayalım
-
Arkadaşlar selamlar bu sene ilk defa KPSS ye hazırlandım ve hukuk için Murat yayınlarının hukuk fasiküllerinden yararlandım. Bu Sınav için sizce Murat hukuk fasiküller yeterli olur mu, olmazsa kaynak tavsiyelerini alabilirim. Şimdiden teşekkürler
-
@harun-resid alan da toplam 100 soru var değil mi ?? Tebrikler
-
@orhungulsah Alanda 70 gk-gy 30 soru var.
-
Arkadaşlar sizlere birşey danışacağım.Bende zapatanin borclar hukuku ve medeni hukuk var 2016 baskisi.Acaba bu 2 senelik süre zarfinda çok önemli değişiklikler oldu mu.Nitekim kitabi son baskı çıkmadan kısa bir süre önce aldım.Yardımcı olursanız sevinirim.Selametle.
-
@harun-resid hiç unutmam hocam gkgy 30/27 idari kısımdan 35/30 yapıp ortak alandan 18/17 ile cakilmistim
-
@ömerhayyam Teşekkürler