2018 İdari Yargı Sınavı
-
@genclerbirlikli engelleyin uzaklaştırın tamam da "nahoş muhabbet" fazla olmuş. İletileri okudum lakin bu iletilerden daha kötüleri için bile böyle bir ifade kullanılmadı. Kötü niyetle kullanmadığınıza eminim ama bu ifade yanlış anlaşılmaya çok müsait bir ifade. Lütfen bu sözü geri alın.
-
100 kişi çok az değil mi ? bir de bunun max kaç tanesi iibf den alacak ki.
Yıllardır idari hakimlik hayalim var ama 100 kişiyi duyunca hiç şansımın olmadığını düşünmeye başladım -
Açıl sınav açıl... 40 kere söyleyince hatta 440 kere bakanın Twitterina atiim olur belkim.
Millet bugün yine bir değişiklik haberi:
-6183 AATUHK'na göre uygulanan yillik tecil faizi %22 olmuş. -
Arkadaşlar Monopol yayınları önerilmişti. Soru bankasını göremedim? Başka hangi kaynakları önerirsiniz? Nohutcunun yeni çıkan kitapları hep hatalı deniliyor
-
@ayyyse, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
100 kişi çok az değil mi ? bir de bunun max kaç tanesi iibf den alacak ki.
Yıllardır idari hakimlik hayalim var ama 100 kişiyi duyunca hiç şansımın olmadığını düşünmeye başladımhocam 100 kişi alınacaksa iki katı aday ilk 200 kişi mülakata çağırılır, %20lik kota burada devreye girer, 200 kişi içinde ister 100 ister 20 iibfli olsun max 20 kişi iibfli olur tabi bu 20 mutlak sayı değil, isterlerse hiç almazlar diye biliyorum yanlış bilmiyorsam
-
@edi 2 katının fazlası yani 300 olmuyor mu?
-
@mavkav, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@edi 2 katının fazlası yani 300 olmuyor mu?
doğrudur hocam yanlış yazmışım
-
3 katı aday diye biliyorum.Ayrica son durumda kota kalktı yani bakanlık belirleyecek iibfden alım yapılıp yapılmayacağını.
-
@yourdreams, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
3 katı aday diye biliyorum.Ayrica son durumda kota kalktı yani bakanlık belirleyecek iibfden alım yapılıp yapılmayacağını.
2 katı fazlası aday; 100+ (100x2=200)=300
-
hocam deneme olarak ne önerirsiniz? anayasa idare nohutçunun kanunnameye bakan var mı? kaymakamlık kampını aldım nohutçunun bunları almama gerek var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
-
Ben üç ihtimal görüyorum:
1-İİBF'lilerle hukukçular aynı şartlarda girer.Tek liste oluşur.
2-20 veya 30 gibi belirli sayıda İİBF mezunu alnacak der ona göre iki farklı alım olur.(Kotalar kalkmışken yeni bir kota gelmesi ihtimalini düşük görüyorum.)
3-Sadece hukukçulara açılır.(Böyle bir durumda olsa açıklama yapılırdı herhalde.)
Ayrıca İİBF mezunlarının sınada son derece başarılı olduklarını ve hukukçu kotasının yarısı doldurulurken , IIBF kotasının tamamının doldurulması sebebiyle tahminimce ilk seçenek tercih edilecektir. -
@aksis, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Ben üç ihtimal görüyorum:
1-İİBF'lilerle hukukçular aynı şartlarda girer.Tek liste oluşur.
2-20 veya 30 gibi belirli sayıda İİBF mezunu alnacak der ona göre iki farklı alım olur.(Kotalar kalkmışken yeni bir kota gelmesi ihtimalini düşük görüyorum.)
3-Sadece hukukçulara açılır.(Böyle bir durumda olsa açıklama yapılırdı herhalde.)
Ayrıca İİBF mezunlarının sınada son derece başarılı olduklarını ve hukukçu kotasının yarısı doldurulurken , IIBF kotasının tamamının doldurulması sebebiyle tahminimce ilk seçenek tercih edilecektir.tamam işte hocam ilk durum zaten mevcut, herkes aynı sınava girecek (avukatlar hariç) ama ilk bilmem kaç kişi mülakata çağırılacaksa mülakatı kazanan iibflilere kota uygulanacak ve kazananların listesi belirlenecek
-
Nerden calisalim konu anlatim kitabi olarak arkdaslar ? Güncel kaynak cikacak mi bekleyelim mi ?
-
Arkadaslar soyledigim gibi 200 kisi icin bi miktar bastiralim. Herkesin faydasina olur.
-
@edi hocam siz bu konuda bi duyum mu aldınız yoksa tamamen sizin fikriniz mi? Öyle bi uygulama olursa çok saçma olur bi mantığı kalmaz kotayi kaldırmanın
-
Arkadaşlar şimdi İİBF bu sınava giremeyecek diyenler var durum hakkında net bilgisi olan varmı?
-
@yourdreams hocam neler neler çizilip yazılıyor ya .. Kulak asma ...
-
@engin0516 kim diyor bunları ya . Senelerdir sınava giriyoruz . Şimdi niye girmiyoruz. Burası çok acayip olmuş ya . Sistem yazıyorlar . İlan başvuru şartlarını yaziyorlar . Kotayla oynama yapıyorlar . Ne oluyor ya .
-
Çalışmaya başlayan var mı acaba
-
@richie-rich, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Nerden calisalim konu anlatim kitabi olarak arkdaslar ? Güncel kaynak cikacak mi bekleyelim mi ?
Kimse yok mu bilgi verecek