2018 İdari Yargı Sınavı
-
KULLİYAT İDARİ HAKimlik soru bankası alan var mı ? 2018 ?
-
Bu ay içinde güncel kaynaklar çıkacaktır justice sadece güncelleme ek kitabı yayınlayacak zaten monopolde adli cıkmıstı idariyi de güncellerler
-
@suigeneris düzeltmeyi ne zaman yayımladı dostum khk grupta var mı ?
-
@suigeneris 3 soru bankasi neler hocam?
-
@taromisaki9 dosyalar kisminda KHK grubunda . 6 Ağustos da yaptı bunu .
-
@mami1616 hakimim / tebliğ / justice
-
@suigeneris Tesekkur ederim . Ilkkez girecegim ben de bu sene insAllah bizden de alirlar . Ilan gelmeden odaklanamiyorum . Artik ilandan sonra temin ederim insAllah. sizler gibi tecrubeli arkadaslardan bilgi aliyoruz
-
merhaba arkadaşlar ben bu sene mezun oldum ilk kez gireceğim. aranıza yeni katılıyorum, herkese başarılar diliyorum Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah
-
@mami1616 ilan Aralıkta gelecek . Başarılar eyvallah .. : )
-
@esrasrgn hoşgeldin . Amin inşallah : )
-
Muratin idari seti hakkinda fikri olan var mi arkadaslar ?
-
@yourdreams, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@edi hocam siz bu konuda bi duyum mu aldınız yoksa tamamen sizin fikriniz mi? Öyle bi uygulama olursa çok saçma olur bi mantığı kalmaz kotayi kaldırmanın
yok hocam ne duyum ne kendi fikrim, sadece okuduklarımdan anladıklarım bu şekilde.
-
Arkadaslar murat yayinlarinin en son cikardigi idari hakimlik seti hakkinda bilgisi olan var mi??
-
@teklif-eğrisi bir grupta özet niteliğinde olduğu yazıyor ama ben bakmadım, bilmiyorum.
-
@can-mavi kardeşim bu yanlışlarlar Nohutçunun tek olarak satılan ANAYASA İDARE VE İDARİ YARGI kitaplarında da mevcut mu acaba?
-
merhabalar sanırım khk ile bütün lisans mezunları artık idari yargıçlık sınavına girebilecek, kanunu okumama ragmen hala kafamda soru işaretleri var. peki ben bir mühendis olarak bu sınava girebilir miyim?
-
Hayatinda hukuk dersi almamis adama sinav hakki verdiler. Adam da gelip soruyor dogal olarak. hey yarabbim ne günlere kaldik ya
-
@richie-rich bol bol ösym ye nakit akışı baska bisey degil
-
@esmgamze bir mühendis olarak işe girmeye çalışmak sizin için daha kolay olur diye düşünüyorum
-
@esmgamze hocam o maddeyi 4 yıllık mezun herkes hakim olabilir şeklinde anlamak bence yanlış olur.Diger durumda bile yüzde 20 kotayla sadece iibfden alım yapan bakanlık tamamen kapılarını bütün mezunlara açmaz.İhtiyacın olmadığını da sayıdan anlıyoruz zaten.Yinede ilânı bekleyebilirsiniz.