2018 İdari Yargı Sınavı
-
@tiebout BÖLGE İDARE MAHKEMELERİ, İDARE MAHKEMELERİ VE
VERGİ MAHKEMELERİNİN KURULUŞU VE
GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN, UYUŞMAZLIK MAHKEMESİNİN KURULUŞ VE
İŞLEYİŞİ HAKKINDA KANUN, İDARİ YARGILAMA USULÜ KANUNU danıtay kanunu yeterli olur mu -
Tarihte İslamiyet öncesi Türk dünyasından Atatürk'ün ölümüne kadar sorumluyuz
-
@rootofallevil Atatürk sonrası ya da çağdaş Türk ve dünya tarihine bakmıyoruz o zaman??
-
@taromisaki9 evet ordan sorumlu degiliz Çağdaş türk ve dünya tarihine kadar
-
@aysecelik, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@tiebout BÖLGE İDARE MAHKEMELERİ, İDARE MAHKEMELERİ VE
VERGİ MAHKEMELERİNİN KURULUŞU VE
GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN, UYUŞMAZLIK MAHKEMESİNİN KURULUŞ VE
İŞLEYİŞİ HAKKINDA KANUN, İDARİ YARGILAMA USULÜ KANUNU danıtay kanunu yeterli olur muDanistay kanunu da ellerden tamamdir.
-
@marjinalmaliyt57, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaslar tarih kısmında kültur medeniyet derken neler dahil? Mesela osmanli var mi ? Atatürk ilke ve inklaplardan tum ataturk doneminden mi sorumluyuz? Kesin net cizgilerle ayirmak mumkun mu tarihi yoksa hepsinden gelme ihtimali var mı? Tecrubeli arkadaslar yardimci olursa memnuniyet duyarim..
Çağdaş türk tarih tarihi hariç hepsinden sorumluyuz.
-
İDARİ HAKİMLİK Kaynak tavsiyesi (derece yapan hakim savcı arkadaşların önerileri)
Anayasa-idare-iyuk-ceza>>>THEMİS (Nohutçuda hatalar mevcut önerilmiyor)
Medeni -Borçlar>>>>ZAPATA & MEHMET REMZİ
HMK>>>Mehmet kodakoğlu(savaş kitap)+Sertkan erdurmaz medeni usul soru bankası bu hafta çıktı güncel (Bu dersin 7 de 5 soru direk 6100 den geliyor)
Vergi>>>Nurettin bilici vergi/tvs+MATRAH SORU BANKASI (213 sayılı yasadan direk 7 soru geliyor ve 2-3 tvs çıkıyor sınavda riske etmeyin her sene çıkmasa da )
Maliye +İktisat>>>ÇIKMIŞ SORULAR YETERLİ(4T-ZEYNEL)
Tarih>>Tarihin pusulası konu kitabı(doğru tercih yay.) ve ramazan yetgin soru bankası
Türkçe mat vatan>>Kpss kitapları
İlgili kanunlar+içtüzük (Kesinlikle okunmalı direk kanun metninden geliyor)(Özellikle iyuk ceza vuk hmk danıştay bim vs)
Soru bankası >>>Themis &justice (öğretici kitap yeni baskı yapmayacak sadece güncelleme eki çıkacak any idare vergi ) +Monopol adli hakimlik(idarisi çıkmıyor ama ortak dersler çözülebilir)+Karine idari hakimlik (orta düzey)+hakimim(kolay orta)
-
Sanirim sinav 2019 a sarkacak benim icin kotu oldu bu. Hic idari hakimlik sinavina giremeden jubilemizi yapacagiz anlasilan:)
-
@sbf1983 ilan Aralıkta evet .
-
@suigeneris hayirlisi hocam.
-
Ne yaptınız arkadaslar başladınız mi ? Benim gibi kpss ydi kurum sınavlarıydı derken yeni bosa çıkanlar ne durumda ?
-
Çoğunluk ilanı bekliyor gibi. Ondan sonra asılır herkes sınava.
-
Arkadaşlar bir süredir kpss ve kurum sınavlarından elimi ayağımı çekmiştim. bu sınava hazırlanmak istiyorum en azından kendimi denemek istiyorum. elimde savaş yayınlarının idari hakimlik kampı var 2016 yılı için hazırlanan. Bunlar artık öldü mü yoksa ufak bir kaç ekleme ile işime yararlar mı işin içinde olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum
-
Kuram Kitap / Themis serileri ne zaman güncellenir fikri / bilgisi olan var mı?
-
@ercu justice adli icin ek kitabi cikti sınırlı baskı yapmis.idari icin de geliyor yakında.. konu anlatımlarda degisiklik olcak mi bilmiyorum öğrenebilirsem yazarim
-
@olursaolur boşa çıktıktan sonra bir günün ardından başladım ️
-
Dostlar matematik için önerilere ihtiyacım var. Video olarak önerebileceğiniz bi hoca var mı? İyi bi konu anlatım ve soru bankaları önerir misiniz?
-
@harun-resid ilyas gunes benim hocam videoları izleyin kesinlikle faydası olur soru bankası video notlari denemeleri mevcut alırsanız daha iyi olur şahsen kpss de öyle yaptım
-
@harun-resid ben de insallah ilyas gunesin videolariyla hazirlanmayi dusunuyorum hocam.cok ovuluyor
-
Bu sinav icin en guvendigim kitap hakimimdi. Ama bu sene adli yargi icin olani benim icin tam bir hayal kirikligi oldu. Aciklamalari vs cok eksik. Umarim idari yargisi oyle olmaz.
Daha yeni basimi yok onun dimi?