2018 İdari Yargı Sınavı
-
@1umut İlyas hocayı izlemiştim ama bir daha bakayım olmazsa. Kitap öneriniz var mı?
-
@harun-resid hocam ilyas hocanin soru bankasini videolarla birlikte goturmeyi dusunuyorum. Konu konu. Ustune de videolar bittiginde yetistirebilirsem pegemin cozumlu matematik soru bankasini alacagim
-
@1umut alan çok daha kolay geliyor vallahi. Artık halledeyim şu matematiği. Sağolun öneriler için
-
@harun-resid katiliyorum:/ ben de 2016daki sinavi gkgydeki hatalarim yuzunden kilpayi kaybetmistim:( bu sene encok onemi onlara verecegim insallah. Umarim halledebiliriz hocam, kolay gelsin:)
-
@1umut hocam 2016 icin dogru sayilariniz nelerdir acaba paylasabilirmisiniz? Birde kacla kapattigi hakkinda bilginiz var mi ?
-
@marjinalmaliyt57 hocam benim 74dü heralde doğrum. Puan olarak da ilk hesaplamada 79,8 ile kapamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Sonra yeni hesaplamada 80e çıktı puan. 76-77 doğru filan ilk 600e girmeye yeterli olmuştu galiba. Tabi bende hayal meyal hepsi. Yanlis hatirliyorsam affola
-
Stalk hazinem sagolsun
2016 sinavi 600.olan arkadasin puani ve siralamasi (ilk hesaplama)
Ama ornegin bu arkadas gkgy yuksek oldugu icin 78 dogru ile girmis. Alani yuksek olanlardan 76 dogru da mulkata kalmisti diye hatirliyorum
-
Bu da benden fikir vermek adına. -
@mr-aday insallah bu sinavda mulakata kaldiniz yazisini gorursunuz hocam
-
@1umut girip girmemekte kararsızım şimdilik.
-
@mr-aday rovansini alin, girmemezlik olmaz:)
-
@1umut nasip diyelim. şartlar müsait olursa elbette girmek lazım. biraz bezginlik var hele bir gelsin ilan ona göre bir plan yapılır elbet.
-
bu arada naçizane tavsiyem ilk defa girecek olanlar veya konularda eksiklik hissedenler kesinlikle ilanı beklemesinler.
-
Bunlar da benden olsun 2015 ve 2016
-
@can-mavi insallah bu sefer olur sizin. Hakediyorsunuz.
-
@sbf1983 ınsallah , nasip
-
@1umut 1 hafta sonra çıkıyormus .
-
merhabalar,83 dogumluyum,sinav araliktami yoksa 2019 da mi olacak acaba, aralikta basvuru olacaksa 2019 daki sinava giremiyor olacagim degil mi?bilgisi olan cvp verirse sevinirim.
-
@can-mavi hocam kaynak ne tavsiye edersiniz
-
@can-mavi hocam harika sonuclar insallah bu sene hersey istediginiz gibi olur.