2018 İdari Yargı Sınavı
-
@esmgamze henüz kesin bir şey yok ancak beklenen sizin de bahsettiğiniz üzere her bölüm mezunun girmesi bekleniyor.
-
@suigeneris, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
KULLİYAT İDARİ HAKimlik soru bankası alan var mı ? 2018 ?
Bu kitap hatalarla dolu olan kitap mi , yoksa bunda hata yok mu ?
-
@suigeneris Benim son aldığım bilgi de bu yönde ilanın aralık ayında geleceği....
-
@amirim şubat mart gibi o zaman sınav
-
@amirim duyum kuvvetlimidir peki?
-
Amirim diyorsa duyumu doğru çıkar ilan aralıkta gelir sınav şubatta falan olur
-
@amirim hocam tüm lisans mezunları sınava girebilecek mi bu yönde bir duyum var mı ekonomi göz önüne alınınca sırf para gelsin diye herkese sınava girme hakkı verirler gibi geliyor ama bilemiyorum yoktan yere aday sayısı çoğalacak :((
-
Ben aslında taa ilk bastan aralık da sınav olacak diye duymuştum şimdi ise ilan aralık dendi tam emin olmaya çalışıyoruz arastiyoruz bakalım...
-
@amirim başkan sayı artar mi peki
-
@asya, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Bu ay içinde güncel kaynaklar çıkacaktır justice sadece güncelleme ek kitabı yayınlayacak zaten monopolde adli cıkmıstı idariyi de güncellerler
Onun idarisini pek çıkarmıyorlar dersanede adlisini dağıtıyorlarmış ama inş çıkar tabi.
-
Bakan müracaatları aralıkta alacaz dedi o zaman en erken şubat martta sınav olur yok şu aralar ilan gelirse sınav aralık sonuna olur diye düşünüyorum.Çünkü min 2 ay olur ilan ile sınav arasında.
-
@aslan-reyiz reyiz themis kitaplari güncellencek mi ? Bir de külliyat idari seti nasil sence
-
@richie-rich, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz reyiz themis kitaplari güncellencek mi ? Bir de külliyat idari seti nasil sence
Külliyata bulaşma hatalı oluyor o kitaplar ben de themise döndüm artık.İdare konu güncel 10 güne çıkar justice idari hakimlik çıkmayacak sadece güncellemem eki çıkacak anay idare vergiyi kapsayan.Diğer konu kitapları baskı yapacak mı bilmiyorum
-
@amirim Adalet bakanlığında çalışan iki kişiyle bu aralar konusuyoruz.
Hiçbir çalışma yok Aralık için diyorlar .
Sınav subat olacaktır diyorlar . -
@richie-rich 2018 baski tek tek soru kitapları olan bir yayın bu .
O hatalar konu anlatım kitaplarinda vardı . -
arkadaşlar idari yargıya hangi kaynaktan çalışacaksınız, galiba idari yargıdan yeni basım kitap çıkmayacak
-
arkadaşlar soru bankası almak için daha beklemeliyiz değil mi ? şimdilik konu çalışıyorum ben
-
Arkadaslar tarih kısmında kültur medeniyet derken neler dahil? Mesela osmanli var mi ? Atatürk ilke ve inklaplardan tum ataturk doneminden mi sorumluyuz? Kesin net cizgilerle ayirmak mumkun mu tarihi yoksa hepsinden gelme ihtimali var mı? Tecrubeli arkadaslar yardimci olursa memnuniyet duyarim..
-
@aysecelik, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
arkadaşlar idari yargıya hangi kaynaktan çalışacaksınız, galiba idari yargıdan yeni basım kitap çıkmayacak
Kanun en mantiklisi
-
@marjinalmaliyt57 tarihin hepsine çalışın hocam.