2018 İdari Yargı Sınavı
-
Yeniden bir hakimlik sınavı ...
-
O zaman 2018 sınavında da rakiplerime nacizane katkı sağlamaya ÇALIŞMAYA devam edeyim: hangi kitabı hangi yayını çalışırsanız çalışın , hangi soru bankasını hangi denemeyi cozerseniz çözün ama araya da muhakkak birer kere kanun sıkıştırmayı unutmayın
-
@richie-rich kardeşim. Hakimlik kampı var, monopol ve themis var. Bana sorarsan ben monopolün kaynaklarını daha çok seviyorum. Sana da tavsiye ederim...
-
Ama mutlaka ve mutlaka kanun iyi çalışmalısın. Özellikle 30 soru çıkan Genel yetenek kısmına savaş yayınevi kaldıraç soru bankası var. Alanında tek. Gayet iş görür.
-
@can-mavi Biz girebilecek miyiz acaba hocam bilgin var mi ?
-
@can-mavi kanunlarin isimlerini veya kanun numaralarini biliyo musun hocam ?
@Mehmetemir cok teşekkür ederim
-
@richie-rich maddi kanunlar yeterli olur kardeşim
Anayasa
Ceza
Borçlar
Medeni
Medeni usul
2575 2676 2577
Vergi ile tvs ise nurettin bilici -
@can-mavi 213 sayılı vergi Usul kanunu muhakkak olamali : )
-
@suigeneris evet kesinlikle ama işte vuk'da amortismanlar vs de olduğu için biraz Kafa karıştırıyor , ama dediğin gibi muhakkak okunmalı
-
@can-mavi hocam . 2016 dan beri konu kitaplarını 3 defa döndüm . Sonra askere gittim . Haziran'da geldim . YSK da 65 dogruda kaldım . Hakimlik sınavına diyorum ki şimdi bende sadece KANUN + 3 Soru bankası mi cozeyim.
-
@suigeneris idare hukukunu yine de bir kitaptan çalış diğeri için dediklerin yeterli bence
-
@can-mavi Anayasa / idare / iyuk için KANUNNAME alıp 1 defa bitirdim zaten .
-
@can-mavi soru Bankası olarakta justice felan çok format dışı ya . Hakimim ve tebliğ düşünüyorum .
-
@suigeneris bir sürü yanlışa rağmen bitirebildiysen ne mutlu bence ay ve ıdari yargıyı bir de kanundan oku
-
@suigeneris, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@can-mavi soru Bankası olarakta justice felan çok format dışı ya . Hakimim ve tebliğ düşünüyorum .
Bir de açıklamalı çıkmış soru bankası al bence
-
@can-mavi anayasa ve idaresi için düzeltme yayınlandı öyle çokta hata yok ya . İyukta hiç hata yok .
-
@can-mavi bu dediklerim hepsi açıklamalı soru bankası zaten .
-
@suigeneris demekki nohutçu hoca kaymakamlık kampının aksine kanunname ye daha özenli davranmış
-
Arkadaşlar belki ben evham yapıyorum tam bilmiyorum ama net olarak İİBF'liler de sınava girebilir inşallah. Yani ilanda sadece hukukçuların başvurabileceği inşallah yazmaz. Sırf bu ufak ihtimal aklımı kurcaladigindan tam olarak adapte olamıyorum çalışmaya.
-
2 yıldır bu sınavı gözlüyoruz eğer giremezsek lanet olsun yazıklar olsun