2018 İdari Yargı Sınavı
-
@mühlet estgf. Ustad. evet 29 aralik buyuk olasilik die yazilmisti bir de konuyla ilgili toplanti 23 ekim die yazilmis o gun dananin kuyrugu kopar seklinde degerlendirme var. Hayirlisi ins.
-
@tardukağan, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@mervisss Hala kesin bir tarih belli olmamak ile birlikte kasım- aralık gibi ilanın gelebilme ihtimali çok yüksek hocam.
hocam sorunuza sizin iletiniz ile cevap veriyorum.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@tardukağan, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@mervisss Hala kesin bir tarih belli olmamak ile birlikte kasım- aralık gibi ilanın gelebilme ihtimali çok yüksek hocam.
hocam sorunuza sizin iletiniz ile cevap veriyorum.
Herkes umut satarken, duyduğum doğruyu söyledim hocam. Biraz önce amacımda size haklı çıktım bak demek değildi. Takılmak istedim sadece. Kaldı ki, söylediklerimin hala arkasındayım. Bekleyip, görelim.
-
@tardukağan hocam ben de öyle düşünmedim zaten. özelden de yazmıştım size bi ara, sınavla ilgili konuşmuştuk.
-
@fc-real-gdp aynen hocam, iyi çalışmalar.
-
Kutluay hoca aynen şöyle yazmış Twitter'da;
Hakimlik ilanının arefesindeyiz..
35 yaşa takılanlar için tarih güncellemesi geliyor..
Herkes ders başına..
-
Merhaba dostlar. Kulağıma gelen Aralık söylentileri var lakin bunlar benim kendi kaynaklarım değil o nedenle iddialı bir biçimde Aralık diyemiyorum. Kendi kaynağımla ise çeşitli gerekçelerle henüz iletişim kuramadım. Şayet kurduğum an daha net bir bilgi aktaracağım dostlar.
-
@aslan-reyiz teşekkür ediyorum.
-
@mehmetemir inş doğrudur hocam umarım sayıda artar
-
@amirim hocam sizde haber yokmu
-
Arkadaşlar ben konsensus çıkmışları almıştım ama kpss için olanı.. İdari hakimlik için tekrar almalı mıyım sizce? Şimdiden teşekkür ederim..
-
Kutluay Kararlı twitterda 29 Aralık tarihinin artık "söylenti" değil "bilgi" olduğunu yazmış. Ne kadar doğrudur bilemem ama @mervisss arkadaşımızında bugün aldığı bilgileri de düşünürsek sınav ilanı geliyor mu ne?
-
@beyhude kitaplar aynı sadece medeni usûl yok kpss setinde
-
@eylembilim hakimlik setinde maliye kitabı yok ayrıca.
-
@eylembilim Kpss için olanda da yok maliye kitabı.. Çok teşekkür ederim aynı olduğunu bilmiyodum :))
-
2 yıldır idari hakimlik ilanı gelmiyor bu yıl da sayı çok düşük... Umarım 100'den fazla olur.
-
@paretowilfredo
@amirim değerli üstatlar artık gözler sizde... bugün aralık sonu diyenler arttı. Bu sitede başta pareto hoca olmak üzere amirim hocanın da emekleri yadsınamaz siz birşeyler söyleyin başka kaynaklar çoğu zaman yanılttı insanları.amirim hoca “değişiklik yok şuan stabil” dedi. Pareto hoca “ bu aralık duyumları bende duydum ama kendi kaynağımdan doğrulatmadım” dedi. Gözümüz sizlerde.. ismini ilk kez duyduğumuz kişilerdense sizin duyumlarınız önemli... -
Konsensus un icinde zaten hem kpss hem de hakimlik sınavında cikmis sorular var dostum ayri baskı yok diye biliyorum
-
@olursaolur Evet öyle ikisi de var ancak kpss ve hakimlik diye iki farklı set var.. Hakimlik setinde vergi falan da var onları biliyorum ama diğer kitaplar birebir aynıysa almayı düşünmüyorum.
-
@olursaolur Ben daha önceki baskisıni almadım ek kitap almak isimi gorur o zaman çok tesekkur ederim hocam sag olun