2018 İdari Yargı Sınavı
-
@kendinehâkim Rabbim güç versin ...
-
Arkadaşlar twitterda anladığım kadarıyla hukukçuların yapılan bu düzenlemeye doğal olarak tepkisi var, yalnız onlar sadece başka bölümlerden değil iibfden de alım yapılmasını istemiyorlar (çoğu sefer olduğu gibi, böyle düşünmeyen hukukçuları da tenzih ederim), inşallah bu yoğun ve tepki dolu talepleri bizim için yapılan düzenleme de bu kadar kaygan bir zemindeyken karşılık bulmaz.
-
@amirim Amin inşaallah..
-
Aralık sınavının mülakatlarını çok az kişi kazanmış diyorlar arkadaşlar. İnanılır gibi değil ama sadece 100 kişi söylentisi var.
-
@çinkoçaydanlık o kadar az olmamalı çünkü benim etrafımda bile kazanan 3 kişi var. Yahut hep bana mı denk geliyor.
-
@burcuburcu
Teşekkür ederim ileti gönderme sorunum nihayet çözüldü.:)
Facebook grubunda arkadaşım rakamı o şekilde görmüş.1000 yazacakken mutlaka yazım hatası olmuştur. -
@çinkoçaydanlık adli hakimlik mülakatında bin kişi alınması gayet olası ama 100 olsaydı kafalar karışırdı
-
@amirim hocam bi haber bi gelişme var mı ?
-
@çinkoçaydanlık hocam aralık sınavı derken ? Geçen sınavdanmı bahsediyorsunuz? 2018 idari yargı sınavı yapılmadı Aralık ayında yapılacağı yönünde duyumlar var ?
-
@deniz-0
evet 2017 aralık adli sınavı. Ben adli bekliyorum .
Adli hakimlik başlığında pek yazan yok o yüzden ben de herşeyi buraya yazıyorum. :)) -
@ecem hocam anlamadım kaymakamlık sınavı içinde mi düzenleme getirildi Yani bölüm sınırlaması kaldırıldı mı? Üzülerek takip ediyorum.
-
@çinkoçaydanlık anladım hocam Allah muvaffak etsin. Emeklerimizin karşılığı elbet bir gün olacak
-
@deniz-0
Amin cümlemize inşallah... -
@mühlet arkadaşım sen yazıyı okudun mu ? Gayet açık hukuk eğitimi almamış herhangi üniversite mezunlarına herhangi bir sınırlamaya tabi olmaksızın idari hakim olma hakkı tanındı. Neden şaşırıyorsunuz. Türkiye’de heran her şey olabilir. Geçmişte ve günümüzde örnekleri mevcut
-
@deniz-0, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@mühlet arkadaşım sen yazıyı okudun mu ? Gayet açık hukuk eğitimi almamış herhangi üniversite mezunlarına herhangi bir sınırlamaya tabi olmaksızın idari hakim olma hakkı tanındı. Neden şaşırıyorsunuz. Türkiye’de heran her şey olabilir. Geçmişte ve günümüzde örnekleri mevcut
@deniz-0, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
yeni bir acıklama mı oldu ?yoksa yapılan ıhtıyac durumunda baska bolumlerden alım degısıklıgı ıcın mı soyledınz??yenı bır acıklama oldu da ben mi kacırdım dıye soruyorum.
-
@kendinehakime kaçırmadınız hocam şimdilik açıklama mevcut değil
-
@deniz-0 Ben kanun metnini okudum tabi ki. Takdir yetkisi idarede, neyi uygun görürlerse o olacak. Bence idarenin takdirindeki bir durum üzerinde bu kadar konuşmamız sadece zaman kaybı.
-
Dostlar Merhaba hepinize.
Bakanlık temelli dostlarımızdan gelen bilgiler var onları sizinle paylaşayım. Yapılan düzenlemeye dair Bakanlık kanadında sağlam dostlarımız, büyüklerimiz de "kesin olmamakla birlikte" başka bölümlerin alıma eklenmesi gayesiyle düzenlemenin yapildigini, iibf'nin de alımlara dahil olacagini ve yaninda baska bolumlerin de olacagini dile getirdiler. Diger duyurumdaki bilgilerle ortustugunden bunu da yeni gelen bir haber oldugu icin sizinle paylasayim istedim.
Sinav tarihi ile alakali bir belirsizlik hakim son duzenlemelerden sonra ancak bu yil cikmadan bu ilan gelecek gibi gorunuyor yine ayni kaynaklarimizin dile getirdigi bicimde. Tarih konusunu tekrar takipteyiz ancak Ekim ayindan sarkacagi muhakkak. Siz hic kesmeden calismalariniza devam edin. Biz de sorusturmaya devam edecegiz dostlar.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
-
@paretowilfredo hocam cok sagolun insallah hepimizin yardımcısı olsun.Allah sizden de razı olsun umut oluyorsunuz bizlere
-
@paretowilfredo sağol dostum bizi aydınlattığın için teşekkürler. bu arada arkadaşlar benim edindiğim duyumlara göre de sınav tarihi olarak aralık ayında olacağı söyleniyor. herkese çalışmaların da başarılar dilerim.