2018 İdari Yargı Sınavı
-
@fc-real-gdp estağfurullah görevimiz...
Hepimiz kazanacak hepimiz mutlu olacaz inşAllah.. -
Arkadaşlar belgelerin onaylı örneği kabul edilir yazıyor yani Aslı’nın fotokopisini çekip versek olur mu yardımcı olur musunuz
-
@ert1234 şöyle Aslı da yanınızda olmalı o şekilde fotokopi kabul ediliyor ikisine de oradaki görevli bakıp fotokopiye mühür basıp aslını size veriyor.
-
Hocalar bu başvuru işinde ayrıca neden transkripttrn bahsediliyor sınav sisteminr biraz yabancıyım k.bakmayın zamanı gelince aisten başvuru yeterli değil mi?
-
@ynsmr değil, ilanda istenen belgelerle adliyeye gitmeniz gerek
-
@ynsmr savcılığa evrak teslim etmeniz gerekli.
-
Alesta idare Hukuku ve idare yargı kitaplarını kullanan var mı arkadaşlar tavsiye eder misiniz ?
-
@yigido89 kullanıyorum şu an iyi bir kitap bence
-
@legolas başvuru sürecinde yapılıyor değil mi?
-
@freeboy soru bankası olanları mı kullanıyorsunuz ?
-
@ynsmr aynen
-
@yigido89 ekim 2018 baskı idare konu anlatımı ve ocak 2018 baskı iyuk konu anlatımı hocam
-
Alest iyuk konu ocak 2018 güncellemeleri
-
Bu Alesta'nın idari yargı soru bankası nasıl?
-
@corleone kasım 2017 baskısı var iyi deniyordu.Yeni baskı yapacak mı hocaya sordum .
-
@aslan-reyiz
Hocam her dersteki sadece sürelerle ilgili güncel tablolar varsa paylaşır mısınız ? -
Merhaba dostlar. Bu başlığın gerek çok uzun süredir açık olması ve bir çok konunun karman çorman bir hale gelmiş olması gerekse bilgileri derli toplu olarak bir arada bulabilmenizi istediğimizden 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği sınavı başlığı açmayı uygun gördük. Bu başlığı açan arkadaşımızın da anlayışını umarak burayı kilitleyip, yeni bir sayfa açalım diyoruz. İlk mesajında ben bir çok bilgiyi bir araya toplayacağım. Güncel eklemeleri olacak arkadaşlar da hemen başlığın ilk sayfalarında eklemeler yaparlarsa başlık çok daha kullanışlı olacaktır sınava hazırlık sürecinde. Buraya veda edelim dostlar
29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Başlığı;
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4771/29-aralık-2018-i̇dari-yargı-hakimliği-sınavı