2018 İdari Yargı Sınavı
-
@mehmetemir hocam çok teşekkür ederim
-
Aslan Değirmenci nin vergi kitabını alıp çalışan var mı arkadaslar nasil kitap ?Matrah a tercih edilebilir mi
-
Arkadaşlar iibf kotası kalktı. Ancak bunu iibfden alınmayacak şekilde söyleyenler var. Bu konuda net bir bilgisi olan var mı ? Kesin iibfden alınacak mı ? Kutluay Hocayada sordumncevap vermedi
-
@futureguy neden cevap vermedi acaba Başvurular aralıkta sınav şubatta demis ya
-
Arkadaşlar elinde Monopol İDARİ YARGILAMA HUKUKU DERS NOTU olan varsa SORULARININ cevap anahtarlarını bana atabilir mi ? Basım hatası herhalde çıkmamış cevap anahtarları . Şimdiden teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar.
-
@kendinehâkim şu şekilde hocam..
Bütün idare ve idari yargı kitaplarında basım hatası olmuş. O yüzden 0312 435 19 19 bu numarayı arayınca sizden e mail isteyip direk atıyorlar. Bende de idare hukuku notunda olmuştu ben istedim hemen attılar..
-
Yaw bu sinav ne zaman.hakkaten artik bunalim geciriyorum.2 gündür soguk soguk terliyorum bas agrimi hic söylemiyorum yani.bu ne belirsizlik arkadaş.
-
@mehmetemir allah razı olsun hocam çok teşekkür ediyorum .
-
Bu sınav eninde sonunda gelecek arkadaşlar geldiğinde keşke daha önce başlasaydım dememek için başlamak gerek.
-
Kutluay hoca 35 yas sinirina takilanlar icin sinav aralik olarak guncellenebilir demis @amirim @paretowilfredo
-
Neye inanacagimizi şaşırdık.....
-
@ömerhayyam, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Kutluay hoca 35 yas sinirina takilanlar icin sinav aralik olarak guncellenebilir demis @amirim @paretowilfredo
Sağolsun inşallah öyle düşünulur de 2018 de sınav olur. Yoksa 2018 sınavı denilmez zaten
-
1 gunde mi karar degismis:D:D:D
Su tacirlerin sozlerini onemsemeyin bu kadar. Sonra kendilerini bi sey saniyolar -
Kutluay kararlı dün sınav şubatta olacak diyordu bugün aralık diyor
-
Duyumu sağlam olan dostlar arkadaşlar başta pareto hoca amirim hoca olmak üzere Allah c.c rızası için lütfen yalvarmak gerekirse yalvarıyorum sınav tarihi ile ilgili bir değişiklik varmı ? Yani aralık ta başvuru denilmişti en son ben dersaneci milletine güvenmiyorum inanmıyorum işleri maddiyat o yüzden siz değerli üstadların bilgisine ihtiyacımız var lütfen bu hususla alakalı bir kaç bilgi varsa paylaşın saygılar herkese
-
Sınav tarihine niye bu kadar kafayı taktınız anlamıyorum!
En erken aralık sonu olacak, olmadı 2019 ilk ayları hadi uzattılar en geç Mayısta yaparlar. Kaldı ki zaten hiç temeli olmayan ve çalışmaya başlamamış biri için Aralık Ocak sınavı çokta hoş geçmez.
Biz en iyisi ilan yarın gelmiş gibi dersimize bakalım. -
@asya Hızını alamayıp daha da öne çekmez umarım
-
@crdnl84 İnsanların sınav tarihine göre değişecek bazı planları olabilir mesela.
-
@crdnl84 83 dogumlular aralikta sinav olursa girer subatta olursa giremez ustad o nedenle de ayrica bir onemli yil kaymasi
-
@crdnl84 Ya da 1.5 yildir bu sinavi bekleyen arkadaslar olabilir mesela bu durumlardan bunalmis da olabilirler