2018 İdari Yargı Sınavı
-
@mami1616 hayir dostum yanlış anladin bu kitapta sadece Anayasa,idare,idari yargı,vergi ve Maliye kısımları var gerisi yok elinde justice yoksa kalan kısımları bir yerden temin edebilirsin
-
Arkadaslar not tutmadan calisanlar nasil calisiyorlar yahu. Not tutsam bi dert not tutmasam bir dert. 7 gundur medeni hukukun ancak yarisina gelebildim.
-
@b-ays not tutarak yetişmez artık zaman kısıtlı. konuyu iyice çalış test çöz tavsiyem.
-
@mminervaa 4t maliye çözümlü soru bankası Kpss de 32 yaptırdı
-
Evet yazarak çalışan varsa bıraksın bence çünkü sınav aralıkta olacaksa yetişmez
-
@kumtemur Hocam kitabin linkini paylasir misiniz?yanlis kitap almayalim.Bahsettiginiz cikmis sorular mi ozgun sorular mi
-
Arkadaşlar merhaba elimde konsensus var geçen sene kpss için almıştım vergi ve usul hukuku yok zaten sette diğer hukuk dersleri için yeterli olur mu acaba ilk defa hazırlanıyorum sınava tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
-
@paretowilfredo bakanın dediği sayılarda artış olabiir mi
-
Gün içinde açıklama yapılacak sınav aralıkta kesin bilgi söylemi var öbür tarafta.
-
@çinkoçaydanlık Hocam öbür taraf neresi
-
Bakanlıkta bir hareket var dostlar. Sayın Gül'den olur çıkmış sanıyorum. Bu hafta netleşecek görünen o ki. Ilanda bir sayı artırımı şimdilik yok, sayın Bakanın duyurduğu şekli geçerli. Eğer bir güncelleme gelmezse 100 Idarimiz var demektir. Ancak tabi asıl konu hakkında bilgi alamadım, ilandaki bölümler hala muğlak. Yeni haber alırsam paylaşacağım.
-
aralıkta sınav var hazır olun :))
-
Birazdan sayın bakan aa editör masasına konuk olacak. Büyük ihtimal o yayında ilandan bahsedecek ve yayın bittikten sonra ilanı yayınlayacaklar.
-
Alt yazıda 29 Aralık geçiyor
-
@mminervaa, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Alt yazıda 29 Aralık geçiyor
ben netten izliyorum alt yazı göremiyorum?
-
@mminervaa peki kaç idari hakim alınacak ondan bahsetti mi
-
@edi 29 Aralıkta 1600 hakim savcı alımı yapacağız şeklinde geçiyor tv den izliyorum ben
-
100 dedi
-
@mminervaa, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@edi 29 Aralıkta 1600 hakim savcı alımı yapacağız şeklinde geçiyor tv den izliyorum ben
tamamdır teşekkürler
-
Dinledim ben 100 idari mezun 1000 adli mezun 500 avukatlıktan geçiş