2018 İdari Yargı Sınavı
-
@mervisss Ciddi vir iddaa
-
@mervisss, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Hocam bende az önce bilgi aldım.personel daireyi aradım elimizde ilan ama bilgi veremiyoruz dediler.babam kamuda üst düzey yönetici ona arattırdım.sınav aralıkta ilan şuan hazırmış.1000 adli 100 idari şeklinde.bu hafta içi yayınlamayı düşünüyorlarmış ancak bakan beyin talimatını bekliyorlarmış.
Somut bir gelişme
-
@ömerhayyam valla idda falan değil.bana söyleneni yazıyorum.bilmiyorum ki kafalarında ne var.hayırlısı bakalm
-
@mervisss hadi hayırlısı bakalım. Geliyor gönlümün efendisi
-
@paretowilfredo hocam sizde bilgi var mi:)
-
@mervisss, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Hocam bende az önce bilgi aldım.personel daireyi aradım elimizde ilan ama bilgi veremiyoruz dediler.babam kamuda üst düzey yönetici ona arattırdım.sınav aralıkta ilan şuan hazırmış.1000 adli 100 idari şeklinde.bu hafta içi yayınlamayı düşünüyorlarmış ancak bakan beyin talimatını bekliyorlarmış.
@amirim ne diyosunuz hocam bu duruma?Gelen bi bilgi var mı size
-
iyuk ney?justice iyuk kitabına internetten aradım bulamadım
-
@bakalım, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
iyuk ney?justice iyuk kitabına internetten aradım bulamadım
iyuk= idari yargılama usulü kanunu
-
@vamos justice idari yargılama ilgili kitabı var mı?
-
@vamos ve ya idari yargılama usulü tavsiye edeceğiniz kitabın linki verebilir misin?
-
@bakalım justice degil themisin idari yargilama usul hukuku kitabi var dostum. Bu kitap da bugun cikacak saniyorum yeni baskiyla. Google dan bulabilirsin.
-
@bakalım, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@vamos ve ya idari yargılama usulü tavsiye edeceğiniz kitabın linki verebilir misin?
https://www.savaskitap.com/THEMIS-Idari-Yargi-Notlari-Umit-Kaymak-Ismail-Ercan_27458.html#0
-
@paretowilfredo tamam
-
@aslan-reyiz teşekkür ederim
-
Maliye için kaynak öneriniz ne olur?
-
@aslan-reyiz nazey841@gmail.com özelden yazar msnz
-
Ustadlar justice guncelleme eki çikarmış bu tam olarak nasil oluyor. Sadece degisikliklerle alakali sorular mi var ? Yoksa gecen yilki baskıyı bu degisikliklere göre degistirip yeniden mi satisa çikardilar
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Büyük ihtimal sınav aralık son hafta , iyi çalışmalar , selametle ...
11 gün önce paylaştığımda laf edenler olmuştu lakin bakıyorum da herkes beklenti içinde
-
@mami1616 kitabın belli kısımları yenilendi sorular güncel mevzuata uygun olarak eklendi kitap tamamen yeni baski yapmadi sadece 5 bolum olarak çıkarıldı siz elinizdeki justice e ek olarak bunu alip çözmüş olcaksınız aldığınız bu ekin bölümlerini justice den çozmenize gerek kalmayacak
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
sağlam duyum olur da böyle duyum olmaz bence. pgm paylaşsa ancak inanırım sınavların hep aralıkta yapılacağına.
Tam 1 yıl olmuş, hala inanmamakta kararlı mısınız hocam