2018 İdari Yargı Sınavı
-
İktisat mezunlarıyla ilgili düzenleme hala muallak dimi
-
@möözun, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@suigeneris hocam çalışan çalışsın, siz niye böyle sert geçiştiriyorsunuz? Aralıkta olmaz da ocağın ilk haftası olur, ikinci haftası olur, ya da şubatta olsun farketmez. Hadi hiç olmasın, başka sınav ya da kpss ye tertemiz gkgy ve hukuk hazırlığı olur. Ayrıca oradan aldığınız bilgilerle ilgili can.mavi ve Aslan Reyiz de daha önce size telefonda "sınav hazırlığı yok" derler ama ertesi günü ilan gelir diye söylemişlerdi.
Duygularıma tercüman olmuşsunuz. Bir de adaylık şube şu üslubu kullanmamıştır herhalde. Sınav olur veya olmaz bilemeyiz ama bu "sınav asla aralıkta olmayacak" dayatmasını anlayamıyorum bırakın çalışan çalışsın.
-
@rorschach159 İlan gelene kadar bilemiyoruz durumu.
-
@suigeneris, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Hakim Adaylığı şubesinden İkinci gelen Cevap şu şekilde
Hiçbir çalışma yok ilan ile ilgili. Bize haber de verilmedi. Aralıkta beklemeyin sınavı sitresinize değmez. Sıkıntı yapmanıza değmez.Güzel kardeşim ilan elinde ilan olsa bile sana sınav hazırlığı yok diyecektir.Burada herkes duyum paylaşıyor .Sen sınav kesin olmayacak dedin .Kesinlik gerekçeni açıklarsan seviniriz.
-
@möözun Söylenmek için beni seçmeyin.
Şu konuşma tarzınıza bakın!!!
Ben ne yazdım ki şimdi bu tarz konuşmalarla sınavın içeriğine kadar indiniz GK gy felan filan.
Ben sadece sıkıntı stres daha fazla yapmadan çalışsınlar diyorum zaten. Ben derslere çalışmayın sınav aralıkta değil diye birşey mi yazdım? Yahu siz ne diyorsunuz Allah aşkına??????? -
@aslan-reyiz Adalet bakanında çalışan 2 kişiyle görülme halindeyim sürekli burda reklam yapmak istemediğimden pek girmiyorım bu muhabbetlere. Daha önce inceden çıtlattım zaten.. Üst sayfada kaldı yorumum. Burda böyle hedef kişi sececeğine sayfaylara bak ne yazılmış diye.. Dediğim gibi tekrar söylüyorum. Adalet bakanlıgınfa çalışan 2 kişi şuan diyor ki bir çalışma yok. Bişi olduğu yok. Aralıktan sonraya kalacak diyorlar. Şimdi beni anladın mı? Şimdi artık bişiler çözümledin mi?
-
@suigeneris hocam siz askerden geldiğinizden beri aşırı sinirlisiniz ya böyle değildiniz geçen sene, ne oldu size? çok kesin hükümlerle yazıyorsunuz cevabım bunlaraydı. Zaten gayet de stres yapılması gereken önemli bir sınav bence, yani insanlar gayet stres de yapmalı. Ama bana özür dilemekten başka çare bırakmadınız yani :)))
-
@mminervaa hazır olalım da bizi alırlarsa 1 iktisatçı 3 hukukucuya bedeldir
-
@möözun Sizi tanıyorum az çok burdan... Ben burdaki kişileri düşünüyorum diyorım ki.
Sınav yok aralıkta yok daha sonra sınav ne zaman bugün ilan gelir bugün ilan gelmez muhabbetleri yapıp. Sıkıntı yapmasınlsr diye kendimizden ödün veriyoruz. Detay açıklama yapıyoruz burda. Adamlar hala kalkmıs beni hedef seçiyor şaka gibi. Ben daha burda kimseye yardımcı olamam. Adalet bakanlıgından 2 kişiden aldıgım bilgileri bile yazıuorım buraya daha ne yapayım? -
Sınavın olacağı kesin.Tarih konusu aralık ve sonrası için net değil.Fakat 2018 idari yargı başlığında yorum yaptığım için söylüyorum iibf muallakta kesin bizde olucaz diyemiyoruz.Ciddi bi emek var maddi manevi 2016 dan beri beklediğim bi sınav kendi adıma söylemem gerekirse.Önemli olan tek konunun bu olduğunu ve öncelikle bunu öğrenmemiz gerektiğini düşünüyorum.
-
@suigeneris kaymakamlık ilanı gelmeden önce de bakanlıktan herkes kendi duyumunu iletmişti,içlerinde farklı duyumlar da oldu,sadece tarihler açısından değil test ya da klasik usul olması açısından da. Yani duyumlar alınır verilir ama KESİN diye bişi yok sonuç olarak hakimlik için de
-
@aslan-reyiz Adalet bakanında çalışan 2 kişiyle görülme halindeyim sürekli burda reklam yapmak istemediğimden pek girmiyorım bu muhabbetlere. Daha önce inceden çıtlattım zaten.. Üst sayfada kaldı yorumum. Burda böyle hedef kişi sececeğine sayfaylara bak ne yazılmış diye.. Dediğim gibi tekrar söylüyorum. Adalet bakanlıgınfa çalışan 2 kişi şuan diyor ki bir çalışma yok. Bişi olduğu yok. Aralıktan sonraya kalacak diyorlar. Şimdi beni anladın mı? Şimdi artık bişiler çözümledin mi?
Sen biraz sakin ol kardeşim .Sözlerini dikkatli seç.Sen direk sınav olmayacak dersen hedef olursun.Aralıkta sınav kesin olmayacak yazmışsın. bak burada "Suigeneris 1 gün önce
@olursaolur Bitti Artık.. Aralık sınav olmayacak. Bu yazımda Burda Kalsın".Ne yazmışsın diye bir zahmet sen bakıver.Ben buna binayen söyledim hem çalışıp diyip hem sınav kesin yok dersen çelişkiye düşüyorsun. -
@möözun Sizi tanıyorum az çok burdan... Ben burdaki kişileri düşünüyorum diyorım ki.
Sınav yok aralıkta yok daha sonra sınav ne zaman bugün ilan gelir bugün ilan gelmez muhabbetleri yapıp. Sıkıntı yapmasınlsr diye kendimizden ödün veriyoruz. Detay açıklama yapıyoruz burda. Adamlar hala kalkmıs beni hedef seçiyor şaka gibi. Ben daha burda kimseye yardımcı olamam. Adalet bakanlıgından 2 kişiden aldıgım bilgileri bile yazıuorım buraya daha ne yapayım?Nasıl kendinizden ödün verip detaylı açıklama yapıyorsunuz?Detay vermek istiyorsanız Adalet bakanlığındaki görüştüğünüz 2 kişinin ismini-cismini söyleyin de bilelim kimlermiş. Hem madem tanıdıklarınız var neden ikidir hakim adaylığı şubesini arayıp "alo abi ilan var mı abi sınav ne zaman olacak" diye soruyorsunız?
Sınav yok, bitti artık... vs. derken totem yaptığınızı düşünüyordum fakat amacınız rakip eleme de olabilir.Malum sınava çok kişi girecek 3-5 kimi elerseniz avantaj sizin için.
-
İlan olduğunda herkes çalışır önemli olan ortada ilan yokken o inançla azimle çalışıp yola devam edebilmek. Hepimiz aynı gemideyiz arkadaşlar. @Aslan-Reyiz çok haklısın ilan olsa bile demezler bunun örneğini çok gördük. @Suigeneris sende haklısın stres yapmadan çalışmak en iyisi sonuç olarak bakanlığın ne yapacağı belli değil .
-
Yanlış anlaşılmadan kaynaklı bi problem var... Bende ilk '' bitti artık yok aralık sınav olmayacak" diye okuyunca siz gibi algılayıp... Hiç sınav olmayacak gibi bi mesaj verilio diye düşünerek... @Suigeneris e özelden yazıp sormuştum... Ama bitti derken demek istediği aralık için ilan gelmez artık... Sınav aralık sonrası... Stres yapmayın panik olmayın, diye bunu yazıyor aslında.... Yani ortada kötü bi niyet yok... O yüzden birbirimizi kırmayalım boşyere... İllaki duyumlar olacak gerçek olan önümüzde bi sınav olduğu... Hepimiz için hayırlısı olur inşallah...
-
Arkadaslar tartışmaya gerek yok çalışın defalarca diyoruz tarih onemli degil çalışın.birileri sınav yok diyip heves kıracak birileri de aldırış etmeden yoluna bakacak.bu yıllardır boyle geldi boyle de gidiyor.kulagini tıkayıp emek veren kazanıyor burda biz istedik ki kaynak kitap vs konuşalım süreci guzel götürmeye çalışalım ama devamli bir sıkıntı çıkıyor Bakan 1.ağızdan dedi sınav var detayları ilan gelince konusuruz baska biseye takılmayın artik
-
@ignore Ben Bunu Birde buraya yazdım açık açık. Kastı bir şekilde anlamak istemiyorlar. Çünkü cephe almışlar. Sınavın yapılma ayı 2 farklı gruba bölünmüştür. Birinci bölünme sınav aralık ayında olmasını isteyenler.
İkincisi sınavın Aralıktan sonra olmasını isteyenler.
Sınav aralıkta değil dedikçe Sınavın aralıkta olmasını isteyenler hücuma geçtiler. Yorumlarda bunlar kim hepsi belli. Sınav Aralıkta olmazsa eğer çıkıp burda tekrar ne konuşacaklar acaba????
Bu kadar laflar boşa gitmeyecek mi??
Ben kimseyi birşeye sürüklemedim. Ben de kendimde edindiğim bilgileri burda paylaşıyorum. -
Simdi burayi okuyunca benim kafama birsey takildi arkadaslar.dün adalet bakanliginin sitesine bakiyordum da bakan bey trt haberde konusmustu hatirliyorsunuzdur.adalet bakanliginin sitesinde o konusmasini yazmislar.iste bakan gül kadro bekleyenlere mujde verdi.muracaatlarin aralikta olacagini falan iste ne dediyse yazmislar.bnm aklima takilan simdi sinav araliktaysa bunlarin onu oraya yazarken duzeltmesi gerekmez mi?
-
@mervisss, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Simdi burayi okuyunca benim kafama birsey takildi arkadaslar.dün adalet bakanliginin sitesine bakiyordum da bakan bey trt haberde konusmustu hatirliyorsunuzdur.adalet bakanliginin sitesinde o konusmasini yazmislar.iste bakan gül kadro bekleyenlere mujde verdi.muracaatlarin aralikta olacagini falan iste ne dediyse yazmislar.bnm aklima takilan simdi sinav araliktaysa bunlarin onu oraya yazarken duzeltmesi gerekmez mi?
Resim atacaktim da telefonum sizlere ömürlink atayim.burada tartisma konusu oluncada o takildi kafama
http://www.basin.adalet.gov.tr/Etkinlik/adalet-bakani-gul-yargilamanin-ongorulebilir-olmasini-sagliyoruz -
@rorschach159 hocam bence illaki alacaklar.niye kaldirdilar o zaman kotayi.bizi almayip kimi alacaklarhukuktan sonra en cok hukuk dersi goren bizleriz.