2018 İdari Yargı Sınavı
-
@culpain bu kadar para vermeyin her derse ayrı ayrı, zaten kitap yetişmez bu saatten sonra. Monopolün hakimlik notları, kanun ve bol çözümlü soru yeterli bence. Sürekli değişiklik oluyor, özellikle kamu hukuku kitaplarına bu dönemde yatırım yapmak mantıksız. Yine de siz bilirsiniz ben naçizane öneride bulunmak istedim.
-
@culpain bir de notlarınız varsa kanunla destekleyip geliştirin. Herkesin kendine göre bir tarzı var. Burada söylenen her şey en doğrusudur gibi bir durum da yok, her söylenene kulak asmamak lazım.
-
Elimde kaymakamlık sınavından kalma temiz idare ve anayasa var.değişiklik var mıdır?
-
@mühlet hocam teşekkür ederim öneriniz için kaç gündür alsam mi almasam mi arasında gidip geliyorum.Surekli değişiklik olduğu için almak ne kadar mantikli diye düşunmeden edemiyor insan.
-
yoksa yeni kaynak almam mı gerekir?
-
@bakalım anayasada değişiklik olması için bir anayasa değişikliği olmalı, o da yok. Ayrıca yeni baskı kitaplarsa çok fazla değişiklik olmadığı müddetçe değiştirmeye gerek yok, yapılan değişiklikleri kitaba işleyerek gidin, her türlü tasarruf olur. İdare için de kaynağınız temmuz öncesidöneme ait ise sıkıntı çünkü temmuzda çok fazla yeni düzenleme var.
-
Anayasada değişiklik olmaz artık 24 haziran sonrası basım kitaplar iş görür. Bana sorarsınız anayasa metni aym kanunu partiler kanunu ve meclis içtüzüğü okuyun derim bol bol
İdarede monopol notları yeter içinde idareyle ilgili mevzuatlar yer almış mevzuat.gov dan güncelleyerek çalışabilirsiniz
İdari yargıda 2575-2576-2577 sayılı kanunlar yeter bir de uyuşmazlık mahkemesi kanununa bakarsınız
Cezada kanunun ilk 75 maddesi yeter ilave olarak youtubedan kpss ders videoları izlenebilir konu pekiştirmek için
Medeni hukuk için monopol notlarını öneririm çok memnun kalmıştım
Borçlarda kanunun ilk 206 maddesini bol bol okuyun tekrarlayın konu için youtubeda dersler var serkan karaoğlu'nu tavsiye ederim -
@mühlet teşekkürler. değişkleri nasıl takip etmeliyim.?
-
@bakalım her gün resmi gazeteyi takip edin, mevzuat.gov.tr'de kanunların en güncel hali var, çalışırken muhakkak elinizin altında güncel kanun olsun. Kitapçılardaki kanunları tavsiye etmem, kanunların en güncel hali mevzuat.gov.tr 'de mevcut zaten, çıktı almak veya telefondan takip etmek yeterli olur. Ayrıca zaten değişiklik varsa madde numaralarının kenarında yazar değişiklik tarihi.
-
@mühlet tamam
-
bende 2016 themis ceza var iş görür mü sizce? sanırım suçluların iadesi dışında bi değişiklik yok
-
@toranj iş görür yeni kaynak almanıza gerek yok bende de aynısı var kullanacağım
-
Ayri ayri kitaplardan calismayin bu sene zaten az kisi alacaklar birakinda hakim olalim arkadaslar.
-
- dönem Adli yargı kuraları haftaya yapılacakmış.
Bazı şeyler haftaya netlik kazanacak arkadaşlar.
Kaynak: Memurlar net.
- dönem Adli yargı kuraları haftaya yapılacakmış.
-
Başvuru Aralık, Sınav Şubattaymış. Kutluay Kararlı öyle diyor
-
Elimde 2017 6. baski hmk Mehmet Kodakoglunun kitabi var , su an piyasada onuncu baskisi var yenisini almaya gerek var mi hmk cok degisiyor mu?
-
-
Vergi Usul Hukuku için kitap öneriniz var mı? Ya da yalnız kanun+sorular yeterli mi?
-
@mühlet Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Bir de bu monopol ün notlarını nasıl temin edebiliriz. Bu konuda bir fikir verseniz çok makbule geçer. Sağolun
-
@corleone hocam bence sertkan hocanin konu anlatimlisi piyasaya gore iyi fakat eksik. Matrahin sorular guzel ama vergiden soru kacirmamak icin kanun sart. O yuzden kanun+soru