2018 İdari Yargı Sınavı
-
@fc-real-gdp anlamadin sanirim kardesim:) daha once kota kalkmayacak kesin bilgi yazmış kota kalktı duyum yanlışlanmis oldu.simdi elimizde Bakan 'ın 1000 adli 100 idari hakim alınacak sözünün uzerine arkadas idari için sayiyi 100 den fazla olcak dedi.diyorum ki o duyumla bu duyumun kaynağı ayni yer mi
-
@mminervaa bence nurettin bilici gayet iyi. ama justice ve bence konsensus un vergisi yetersiz matrahla desteklerseniz süper olur
-
@olursaolur Kotanın kalkıp kalkmadığı ilanla birlikte belli olacak. Atıyorum 80 hukuk mezunu + 20 iibf mezunu(5 maliye-5 iktisat vs.) diyebilirler.
-
@toranj teşekkür ediyorum değerlendireceğim
-
@olursaolur, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@tardukağan dostum yanlış anlama ilanın gelmesini en çok isteyenlerdenim fakat suna gozum ilişti 1 yıl once iibf kotası kalkmayacak demissin simdi iibf için 100 den fazla olcak kontenjan dedin bu kaynakla o kaynağın aynı mi.duyumun nerden gerçekten dikkat çekici bi nokta bu
1- Hocam hayır farklı kaynaklar
2- İdare de sayının 100 üstü olacağı uzun süreden beri konuşuluyordu. Bugün farklı kaynaklardan da duydum, haliyle yazmak istedim. -
İdari 200 olsa keşke
-
@tardukağan, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@mervisss Hala kesin bir tarih belli olmamak ile birlikte kasım- aralık gibi ilanın gelebilme ihtimali çok yüksek hocam.
Kasım Aralık ilan için kritik tarihler yani Kasım' da ilan gelirse aralıkta sınav olma ihtimali var mı yoksa sınav her türlü 2019 a mı kalacak?
-
@mminervaa, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@tardukağan, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@mervisss Hala kesin bir tarih belli olmamak ile birlikte kasım- aralık gibi ilanın gelebilme ihtimali çok yüksek hocam.
Kasım Aralık ilan için kritik tarihler yani Kasım' da ilan gelirse aralıkta sınav olma ihtimali var mı yoksa sınav her türlü 2019 a mı kalacak?
Maalesef bilmiyorum. Duyduklarımı söyledim. Şuan için yapılacak en iyi şey, her şeye kulakları kapatıp, sadece sınava odaklanmak.
-
Bu arada konu ile çok alakasız ama bir yayının 11. sınıf Türk Kültür ve Medeniyeti adlı konu anlatımını aldım(piyasadaki tek yayın). Şiddetle tavsiye ederim.
-
@tardukağan insallah doğru çıkar bakalim bekleyişe devam
-
@hgrotius Teşekkür ederim .
-
@vamos Bende böyle düşünüyorum. İbf'de belirli bölümleri almaya devam edebilirler gibi...
-
Arkadaşlar sınavda TVS var mi? Tecrübeli arkadaşlar yardimci olabilir mi?
-
@mami1616, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar sınavda TVS var mi? Tecrübeli arkadaşlar yardimci olabilir mi?
Son yıllarda sorulmasa da riske etme çalış özet bir nottan tvs nin çıktığı yıllar mevcut.
-
@mami1616 tabikide var ama 1 2 tane gelir o da genel sorarlar.
-
Sinav ocak - şubat döneminde olabilir arkadaşlar kuvvetli ihtimal...
-
@amirim bir duyumunuz mu var hocam
-
@amirim ozaman 2018 yılında olmayacağı kesinleşti mi hocam, idari hakimlik için alım sayısı 100 mü peki hocam ?
-
Kaynaklari toparlıyayim dedim 500 kusur tutuyor. Eski kaynaklarımı yenileyim de dedim büyük para.
Nasıl olacak
Bir kaç soru sorayım kullanan arkadaşlar tavsiye ederse alayımHakimim 2018 idari hakimlik?
Matrah ?
Themis medeni usul ?
Jusitice idari hakimlik soru ?Bu kitapları alanlar çözenler çalışanlar ne diyorsunuz. Önerir misiniz ?
-
Merak ettiğim bişey var arkadaşlar cidden belirttiğiniz kaynaklar baya pahali siz daha önce aldınız mı yoksa yeni mi alıyorsunuz bu kaynakları işsiz birine göre çok pahalı sadece kaynakla da bitmiyor sonraki aşamalar da var ve diğer sınavlar için giden paralar vallahi işin içinden çıkamadım.Elimde kpss kaynakların var onlar da hiç bi yerde önerilermiş hatta boşuna dershaneye gidip not tutmuşum gibi hissediyorum.