2018 İdari Yargı Sınavı
-
@kilici sağolun hocam inşallah gelir de motive olur hepimize
-
Hareketlilik olmaması üzücü
-
@paretowilfredo sizden güzel haberler bekliyoruz Sınav açıklandıktan sonra hareketlenme olur herhalde
-
@pareto_wilfredo İlk kez bir hesap açtım, sırf sizi takip edebilmek için. Verdiğiniz, vereceğiniz tüm bilgiler için teşekkürler.
-
-
pardon Murat hoca dediginiz kisi izmir themis kurucularından olan mi acba
-
@kismetnasip
pardon murat hoca dediginiz kisi izmir themis kurucularindan mi acba -
@hakimeadayi evet hocam, themisin sahiplerinden
-
@kismetnasip
gördün mu peki hic ya ayni kisiden mi bahsediyrz acba Murat Akgul olmasi lazm yanlis hatirlamiyorsam -
@hakimeadayi hocam benim dedigim murat kaymak. Umit kaymakin kardesi. Kendisini ankara themiste de gormustum. Sizin dediginiz hocayi tanimiyorum sanirim
-
@kismetnasip
ok tesekkur ederim -
kimsenin duyumu yok mu? olan varsa lütfen söylesin
-
Yok mu yârdan bir haber ?
-
iyi akşamlar,idare hukuku için ahmet nohutçunun kanunnamesi idari hakimlik sınavı için yeterli olurmu,şayet yeterli olmadığını düşünüyorsanız hangi kitapları tavsiye edersiniz,birde idari yargı ve anayasa için themisin kitapları yeterli olur mu? vereceğiniz yanıtlar için şimdiden çok teşekkür ederim:)
-
@foriyhs kanunname yeterli olur anayasa kısmı için. İdari yargı ve anayasa için bence en iyi kitaplar Themis in. O yüzden anayasa idare ve idari yargı için Themis öneririm ben.
-
çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak idare hukukunda tavsiye ettiğiniz bir kitap var mı?
-
önermişsiniz zaten pardon
-
@foriyhs anayasa-idare-idari yargı üçlüsü için nohutcu tavsiye ederim üzerine bol soru tamamdir
-
hocam bu bahsettiğiniz üçlünün 2018 veya 2017 baskıları yok,2016 baskısı yetersiz kalır mı,ahmet nohutçunu şuan bir tek kanunnamesi yeni baskı oda çok mu yetersiz kalır diye bir düşüncem oldu,verdiğiniz yanıt için teşekkür ederim
-
@foriyhs themisten ziyade nohutcuyu tavsiye ederim ben kendi adima ya. Themiste teskilat kisminda fenalik geliyor, neden bilmem bende ilerlemedi kitap