2018 İdari Yargı Sınavı
-
Bu arada kitap alacak kadar sınavın geleceğinden emin misiniz arkadaşlar :))
-
@mujdeniz ya bilmiyorumalmisken yeni basimini almak dogrusu. okdar masraf yani
-
@kilici kalbim gelcek diyor. Kalbimde hep yanlis yonlendirir ama olsun:) bence gelcek
-
@kismetnasip Benim kalbim de Aralık diyor söz geçiremiyorum bakalım ne olacak
-
@mujdeniz hocam bende de var murat egitim yayinlarindan.Yazi boyutu insanin sinirini bozsada gayet iyidir.Hayirli aksamlar
-
@kilici Anladım hocam çok teşekkürler
-
@ilerlemeyedevam Çok teşekkür ederim hocam evet yazı boyutu biraz sinir bozucu :(hayırlı akşamlar
-
@kismetnasip Anladım hocam çok teşekkürler
-
@ecem Bakalım ben de halen bekleyişteyim. Sürekli olarak sıkıştırıyorum bilgi almak için bakalım karşılığını alacağız inşallah. Sizler çalışmaya devam edin. Güzel haberler geldiği anda paylaşacağım.
-
@Qrats Hoşgeldin dostum. Var olasın.
-
@paretowilfredo Kızımla vakit geçirmekten vazgeçip haftasonları kütüphaneye koşuyorum; şu cümleler bile nasıl mutlu etti anlatamam Pareto.İnşallah emeklerimizin karşılığını alacağız arkadaşlar, çalışın ...
-
Justice idari hakimlik soru bankasını önemle tavsiye ederim .Özellikle açıklamalarını not alarak çalışın.
-
@foriyhs benim elimdekiler de o baskılar hocam yetersiz olacağını düşünmüyorum..yeni paketleri indirir bi okursunuz ya da justice adlı serisi 2017 yaz ayında çıkmıştı onu çözerek de eksiği giderebilirsiniz sayet öyle yapmayı planlıyorum yine de murat hocaya bir sorun derim bu justice idari yargı için çalışma kitabı tekrar baskı yapacak mi ona göre bi yol cizersiniz. .kolayliklar
-
Arkdaslar merhaba bütün emek veren arkadaslara kolay gelsin, bende baslıycam inşallah sorum su , idari hakimlige ciddi hazırlanan bi insan hukuk kısmı için ,, kpss guy bank müf sınavları vs faydası görürmüyüm , yoksa cok farklı detaya girdigim için sadece bu sınav ile ilgili bi katkısı mı olur , son kpssde hukukda zorlandım idari hakemliğe ciddi hazırlansaydım faysadını görürmüyüdüm sizce
-
@fablo Diğer sınavları bilemem ama KPSS hukuk soruları artık eskisi gibi değil
-
@deniz-kıyısı eskisi gibi değil derken
-
@politics06 daha ezberci aynı şekilde hakimlik sorularıda daha ezberci nerde o eski olay soruları içeren hakimlik sınavları.
-
@burcuburcu yani çalısırsam faydası olur demek dimi , bu yıl bende zorlandım
-
@fablo bence faydası olur sorular birbirine daha fazla benziyor. Daha önce kpss hukukta çıkmış bir sorunun hakimlik sınavında sorulduğunu da hatırlıyorum.
-
7 haziran 2018 olarak tarih belirtmis bekir hoca