2018 İdari Yargı Sınavı
-
@kulfet ne soruydu ama..bu genel hükümlerde değil özel hükümlerde ey ÖSYM diye çırpınışlar hala hatırımda
-
@mehmetfatih ÖSYM şaşırtmayı seviyor:)
-
@kulfet alıcılarımızla oynuyor resmen...
-
@mehmetfatih, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kulfet hocam konuyla alakası yokta bu külfet ismi 24 aralık sınavındaki borçlar sorusundan mı geliyor?merak ettim
Monopol hakimlik soru bankasında aynı soru vardı o sınavda monopol ayarında gelmişti
-
@aslan-reyiz ben konsensusçuydum hiç monopolu duymamıştım ama sınavdan sonra sizin dediğiniz şeyi duydum özellikle denemeleri birebir diyorlardı....sözlerimi bir de sitemle bitireyim:) aradan bir yıl geçmiş hala 24 aralık sınavını konuşmak zorunda kalıyoruz açın artık şu sınavıııı...adliciler 2ayda bir sınav oldukları için gündem yoğun tabi ...
-
@mehmetfatih, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz ben konsensusçuydum hiç monopolu duymamıştım ama sınavdan sonra sizin dediğiniz şeyi duydum özellikle denemeleri birebir diyorlardı....sözlerimi bir de sitemle bitireyim:) aradan bir yıl geçmiş hala 24 aralık sınavını konuşmak zorunda kalıyoruz açın artık şu sınavıııı...adliciler 2ayda bir sınav oldukları için gündem yoğun tabi ...
Hocam idaride 2013-2015 döneminde hem mezun hem avukat idari aldıkları için seri olarak 100-200 kadro doldu ..adli kadar idariye ihtiyaç yok ..ihraç vs bakıyıoruz idariden 5 kişi adliden 500 kişi ..haliyleartık ben büyük alımların bittiğini ve idarinin 2 yılda bir eski sisteme döndüğünü düşünüyorum ..2016 aralıkta yapıldı galiba son sınav, 2018 mayıs hazirana inş 100-200 kişilik bir ilan çıkar da 2018 kasım aralığa kalmaz..zira bekleyeni çok ama sınav min 78-80 doğru ile kapattığı için en iyi 1000 kişi yarışıyor ilanı beklemeden çalışmakta fayda var.
-
Monopolün denemeleri iyidir ama biraz hatalı soru vardı..ince ayrıntılara değiniyordu .Mihenk de iyidir ama son sınavda bunların çoğu patladı artık soru tipleri değişik öncüllü sorular sormaya başladılar mevzuat ağırlıklı şeyler geliyor.
-
@aslan-reyiz kesinlikle sana katılıyorum...bazı arkadaşların içi rahat etmez kitaptan çalışırlar ama en azından son iki hafta kanunları iki defa tekrar etmek müthiş faydalı...
-
Yalnız monopolün yeni baskısında yürürlüğe girmemiş anayasa maddelerini yürürlüğe girmiş gibi sormuşlar kafa karıştırabilir.
-
@kilici, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Yalnız monopolün yeni baskısında yürürlüğe girmemiş anayasa maddelerini yürürlüğe girmiş gibi sormuşlar kafa karıştırabilir.
Evet kpss soru bankası da öyle dikkat etmek lazım
-
@aslan-reyiz Keskinsoy/yıldırım özel hukuk kitabı , daha haftasonu o soru karşıma yine çıktı hayıflandım doğrusu kendime
-
önceki sınavda en çok hangi derslerde hata yapmıştınız arkadaşlar? madem sınav açılmıyor geçmişi yad edelim :))
-
@alchemist hocam şöyle söyleyeyim 11 yanlışım vardı 8 i vergiydi:)
-
@mehmetfatih Mülakata çağırıldınız mı hocam
-
Justice İdari hakimlik Çalışma kitabı+kanundan çalışsak sınavda başarılı olabilirmiyiz?
-
@mehmetfatih vergi benim de kotuydu ama sizin bayagi kotuymus benim de tarihte 4 dogrum vardi sinavin rekoru ben de sanirim
-
@mujdeniz evet...ama adam yerine konmadık..7 kişi bu tarafta 7 kişi öbür tarafta sanki halı saha maçı yapacağız ...hatırladıkça cinnet geciriyom.
-
@okahraman07 ozel hukukta sadece kanundan yapabilir misiniz bilmiyorum hocam ama ben mumkun oldugunca kitaptan calistiktan sonra mevzuata baktim. Faydasini da gordum lakin gk-gy ve vergi hukuku hayli onemli. Soru kitabı ben de justice alip yetistirememistim. Basta sac bas yolduruyor ama uslubuna alisinca kitabin iyi ilerleniyor. Ben de hala sadece justice var. Ama cikmis sorulari almayi dusunuyorum. Bu durum sizin birikiminizle de ilgili bence.
-
Arkadaşlar merhaba. Usul usul bu konuyu takip ediyorum ve ben de hazır KPSS içindeyken buraya da kanalize olmaya karar verdim. Yalnız hala devam eden kurum sınavları olduğu için sadece KPSS odaklı çalışma yapabiliyorum. Tahmini olarak Nisan ayında biter bu süreç. Ondan sonra da hakimlik için çalışmalara başlayacağım. Sınav kazandıran kaynakları önerir misiniz ?
-
@alchemist hocam işin doğrusu biraz küçümsedim kitapları ince olunca 2 günde yutarım dedim sona bıraktım sonra kaçakçılık usulsüzlüğe girdi haciz tahakkuka girdi E-posta telgrafa derken çorba oldu...