2018 İdari Yargı Sınavı
-
@sbf13 Bekir hoca daha önce kaymakamlık için de tarih belirtmişti ve muhtemelen dediği tarihte olmayacak hatta idari yargı için de nisan gibi demişti
-
@sbf13 7 haziran persembeye denk geliyor duyum yanlis gibi
-
@aslan-reyiz hocam Justice soru bankasının açıkcası ben soru tiplerini beğenmedim. Soru tipleri çok uçtan kıyıdan köşeden sorulmuş. Açıklama kısmına katılıyorum genel tekrar niteliğinde
-
@ltfylmz, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz hocam Justice soru bankasının açıkcası ben soru tiplerini beğenmedim. Soru tipleri çok uçtan kıyıdan köşeden sorulmuş. Açıklama kısmına katılıyorum genel tekrar niteliğinde
Zaten sorudan ziyade çalışma kitabıdır konu tekrarı gibi..ama son adli hakimlikte birebir olmak üzere %80 soruları yakaladı tek tek baktım..ama geçenki idaride çok fazla iyi değildi performansı ..kanun metnini bilmek çok önemli idaride
-
@aslan-reyiz anladım hocam değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum
-
@ltfylmz, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz anladım hocam değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum
Rica ederim iyi çalışmalar
-
Bekir Hoca nerden duyurdu bu tarihi ?
-
Bekir hoca ne yapmak, nereye varmak istemektedir :)))
-
Daha önce nisan mayıs gibi bi duyumum var demişti ama net bi tarih ilk defa duydum
-
@sbf13 bekir hoca kim oluyor??
-
Yeni sınav yıl içinde yapılacak, bu sınavda yüksek ihtimalde idari hakimlik kadrosu olacak.
-
@antimülakat Hangi ay olduğu önemli.
-
@kilici hocam eser miktarda devlet bahçeli izlemekte fayda var...aşırıya kaçınça böyle oluyor:)
-
Ya pardon ben yanlis anlamisim 2 haziran demis ben de kurstan bi arkadasimdan duyuyorum yanj onlarin yalancisiyim
-
Yakinda olup olmayacagi aciklanir zaten demi subata girince artik ilan gelir
-
9 subatta gelmis ilan
-
@sbf13 hangi ilan hocam
-
2015 mayıs idari için -ki bu yapılmış en son ilkbahar idari yargı sınavıdır- sanırım mart başı veya şubat sonu gibi gelmişti ilan. Eğer yükselen dedikodularda oldugu gibi Mayıs sonunda sınav olacaksa daha erken zaten. İlan geldiginde hazır olmak lazım,bunlara takılmayalım devam edelim çalışmaya...
-
@kulfet hocam konuyla alakası yokta bu külfet ismi 24 aralık sınavındaki borçlar sorusundan mı geliyor?merak ettim
-
@mehmetfatih Aynen öyle hocam:) Üye olmak için bakınırken aklımda o soru vardı...