2018 İdari Yargı Sınavı
-
Bir haber yok mu Allah aşkına
-
@deniz-kıyısı arkadaşım Mayıs'a kendinizi hazırlayın.. şuan proje aşamasındaymış netleşir netleşmez yazacağım...fakat mayıs tarihi düşünülüyor...
-
@mehmetfatih idari Peki onun için bir çalışma var mı?
-
@ecem 1000 adli+300 idari(mezun+avukat)
-
Kanunname yeter mi yoksa ayri ayri Ahmet nohutcunun kitaplarini mi almaliyim?Son idari yargi sinavinda ortak alan diye mi bilmiyorum ama anayasa idare cok kolay gelmisti
-
@mehmetfatih çok güzel bir haber inşallah bir an önce ilan gelir
-
ceza hukuku borölar cok basit gelir ancak hmk artı vuk a iyi calışmak lazım ama ilan kesin mayısı mı gösterecek
-
@mehmetfatih hocam Allah gölünüze göre versin çok sağolun inşallah gelir.Bu 300 kısmın kaçı avukat kaçı mezun olur tahmini olarak
-
@yourdreams bilmiyorum malesef.. önemli olan zaten alımın konuşuluyor olması...ayrıca bunu ben bile ögrenebiliyorsam yakında pareto ve diğer duyumcu arkadaşlar buraya yazar...
-
Yakında öğreniriz,Teşekkürler
-
2017 ağustostan beri sürekli duyum geliyor. Çoğu dershane hoca aralık olmacı ocak olmadı nisan yok mayıs kesin diyor.(grup açacaklar malum ) En iyisi sessizce çalışmak ve kulakları kapatmak. Neyin ne olacağı belli olmuyor.
-
@mehmetfatih Hocam bu duyumun kaynağı nedir
-
@kilici hakim arkadaşım..
-
@SSK Hocam müjdeli haberler bekliyoruz sizden.
-
@mehmetfatih inşallah mayısta olur
-
@mehmetfatih iibf alimi olmayacak midir ?
-
Arkadaslar bu zamana kadar bircok kaynak yazildi soylendi. Bunlari guncel olarak kanunlardan calisilmasi gerekenler vs seklinde toparlasak olmaz mi ? Sinav icinde soylentiler artmisken..
-
@monser hocam ocak veya nisan diyen tamamıyla atıyordur zaten yıllardır takip ederim hiç ocakta veya nisanda sınav görmedim.
-
@handefirat seçim arefesi, Türkiye'nin en fazla mezun veren fakültesini hükümetin karşısına alacağını düşünmüyorum:)
-
@mehmetfatih umarım o mantıkla yaklaşırlar olaya ne diyelim. kaynaklar için ne düşünüyorsunuz? benim ilk hazırlanışım olacak. iktisat ve adalet mezunuyum. birkaç yayından kitap aldım ve düzenli başlamayı düşünüyorum fakat çalışma yönteminde kanundan gidin diyenlerde olmuş, bilemedim.