2018 İdari Yargı Sınavı
-
Anayasa idare iyuk için kaynak olarak Ahmet hocanın kitaplarını kullanıyorum ama bazı sitelerde görüyorum yanlış bilgi var soruyu yanlış yaptırdı şeklinde yorum yapanlar var.Nerde yanlislik var denk gelen arkadaşlar var mı ?
-
İlan gelse sınavı kazanmış gibi sevineceğim o haldeyim artık.
-
Arkadaslar bi soru iptal olduğu için 2016 puanları yeniden degerlendirilmis sınırda olanlar bi baksın mülakat hakkı doğabilir.
-
@yourdreams hocam nereden bakiyoruz buna benim 2 soruyla kacmisti gecen sene. İdari yargidan bahsediyorsunuz degil mi?
-
@mostramozic sonuç ösymden. Puan 0.5 bazında artmış ama sıralama aynı bende
-
Ais ÖSYM den girin hocam puanınız mutlaka değişmiştir 0.5 gibi bişey adli idari hepsinde
-
Gecen yil 80 puanla mi kapatmisti arkadaslar? Ilan kendisi degil duyum bile yeter bana
-
@alchemist 79.8 filandi. Suanki hesaplamayla 80.3 gibi bisey olmus olabilr
-
@kismetnasip yanlis yaptigim soru iptal olmus. Bende de 0.75 puana yakin artmis siralama 100 kisi civari kaymis ama hala gerekli puandan birazcik uzaktayiz Benim icin sanirim iki yanlis sorumun dogru olmasi gerekiyordu iceri girebilmek icin. Bu sinavin rovansini 2018 e sakliyorum
-
@mostramozic oyle mi, benim siralamamda degisiklik yok. 300 küsür kisi kadar uzagim mulakata:) ucundan gitti diyoruz ama o minicik farka onca kisi yigilmis oluyor. hayirlisi olsun ya, 2018 bizim olsun yeter:)
-
Ben de 750. Oldum 30 kişi oynadı.
-
@alchemist kaç kişi alınmıştı, mülakat kaç kişiydi bilgi var mı ?
-
İdari için 200 den 120 kişi alındığını ,bunların da 40'ının İİBFli oldugu bilgisinin ,dilekçesine cevaben geldigini paylaşmıştı bir arkadaş gectiğimiz aylarda.Sanırım face grubundaydı... @DevletEbedMüdded
-
@kulfet 40 kişi içine girmek büyük başarı
-
Son yapılan 24 aralık 2017 deki adli hakimlik soru ve cevaplarını tamamını (GK+Alan) link paylaşsam sorun olur mu ?
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Son yapılan 24 aralık 2017 deki adli hakimlik soru ve cevaplarını tamamını (GK+Alan) link paylaşsam sorun olur mu ?
Olası mayıstaki idari sınavı için bir fikir oluşurdu kafamızda..
-
Aklima bir soru takildi. 2016 aralik sinavinda 200 kisiden %20 kotasiyla iibf icin 40 kisilik hakki tamamen doldurulmustu. Simdi ucundan mulakata girmeye hak kazanan iibfliler icin kota esnetilir mi acaba? Yoksa mulakat onlar icin artik anlamsiz mi
Ya da mulakat icin hak elde eden bu sansli arkadaslar icin yine kendi arasinda %20 lik kota gozetilerek mi mulakatlar gerceklestirilir
-
%20 lik kota gözetilerek tekrar mülakata girecekler.
-
@aslan-reyiz sorulari rica etsem bana da gönderebilir misiniz?
-
Merhaba arkadaşlar , matrah vergı tvs soru bankası eskı basım oldugu için çoğu sitede yok .Yakın zamanda temin eden arkadaşlar varsa hangi siteden bulabilirim acaba?