2018 İdari Yargı Sınavı
-
@kismetnasip kendimi denemek amaçlı girdim sadece adli hakimlik hedefim yok.
-
@burcuburcu insallah gonlunuze gore olur hocam. gecen seneki idariyle kiyaslarsaniz nasildi zorluk derecesi sizce, ya da soru tarzlarinda bi degisiklik vs varmiydi
-
@kismetnasip ben bir değişiklik göremedim, yine bir iki ders zor, ezbere dayalı sorular vardı.
-
arkadaşlar idari yargı sınavı ile alakalı bir duyum var mı yakın tarihler vb?
-
@devletebedmüdded suan ortalik durgun hocam
-
Arkadaşlar matrah soru bankası diye bahsedilen kitabın bildiğim kadarıyla en son 2016 baskısı mevcut. ve coğu sitede zaten 2016 baskıs ıda mevcut değil. 2016 baskıyı çözmek mantıklı olur mu. guncel olmayan bilgiler sıkıntı oluşturur mu sizce
-
@gnc-hakime bence olmaz hocam, alinip cozulebilir bence.
-
@kismetnasip teşekkürler hocam bana da almak mantıklı geldi simdi.
-
Vergi hukukunda epey değişiklik var kanunla koordineli çalışın matrahı
-
matrah bu kadar övülüyorken mahrum kalmak istemiyor insan pişman olmamak adına yeni basım da olmayınca ister istemez eskiye yönelmek lazım
-
Ne zaman yapıldı değişiklik
-
@ecem 7061 Sayılı kanunla bu ay gelen değişiklikler oldu epey.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@ecem 7061 Sayılı kanunla bu ay gelen değişiklikler oldu epey.
Sürekli değişiklik oluyor artık çalıştığım her nottan şüphe duyuyorum. İyi ki söylediniz bilmiyordum. Kitabın yeni baskısı çıkar mı ki ?
-
İlan gelir sonra çıkar yeni baskılar
-
@paretowilfredo Hocam sizce idari için sınav Mayısta mı yoksa aralıkta mı olur
-
Arkadaşlar ana kaynağınız ders notu değil bizzat kanun olsun. Kanunları ise mevzuat.gov.tr den indirebilirsiniz. Vergi kanunları için ayrıca GİB in Web sitesinden mevzuat bölümünden de son hali ile indirebilirsiniz.
-
24 araliktaki sinav sorularini osym yayinlamis. Facete biriside paylasmis sorulari, kaldiracagim filan diyor kaldirmadan bakmak isteyenler baksin
-
Genel kulturde hakimler ve savcilar kurulunun degisiklikten onceki adi sorulmus. Soruyu gorunce bi gülme geldi:)
-
@ecem @yourdreams arkadaşa katılıyorum o vakit hazırlanır muhtemelen yeni baskılar. O arada kitaplarınızda güncellemeleri elle yapabilirsiniz ben öyle yapıyorum şu an için.
-
@mujdeniz Mayıs için ümitliyim dostum ancak netleştirdiğim bir bilgim yok şu an için. Duyumlar ihtimaller söz konusu ama oran olarak henüz netliği düşük.