2018 İdari Yargı Sınavı
-
@emirzrk kaymakamlık duyumları daha net kardeşim.
-
@emirzrk çok sağolasın dostum benim . Allah razı olsun .
Genel kültür genel yetenek seti götürmeye karar verdim zaten . Arkadasinda dediği gibi kaymakamlık daha net ... -
Hala bir hareketlilik olmaması çok can sıkıcı
-
Sınav tarihi hakkında herhangi bir duyumu olan var mı acaba?
-
Dun bir arkadasimla gorustum de stajda simdi akademide idari icin ihtiyac yok deniyormus malesef
-
Tabi belli olmaz sinav acilacak dediklerinde acilmadigi da oldu sonucta
-
Canlansın artık buralar...
-
@kulfet Ocak şubat gibi bir mayısta sınav olacak mı tayfası yazar, olursa canlanır yoksa sessizce aralık beklenir
-
@SSK Hocam yok mu yeni bir gelişme bahar için?
-
Bekir hoca 200 kişilik duyumunun önceden 100 100 ayrılabileceği şeklinde bişey yazmıştı o değişmiş baharda 200lik alım olucak yazmış.Bi duyum ama eğer böyle bişey varsa yakında duyarız diye düşünüyorum.
-
Başında beri baharda 200 muhabbeti sürüp gidiyor. Mayıs gibi bekliyorum dostlar sınavı umarım bir aksilik olmaz.
-
Bir iibf'li olarak iibf lilere sunu oneririm arkadaslar tamamen stratejik davranmalisiniz söyle ki bu sinavin acilmamasi ihtimalinde ayni sartlarda kpss2018e de hazir olmalisiniz,, iibf icin ille tek hedef buysa (!)zaten mayıs ayinda ya da aralik2018 de olacaginin bir onemi yok idari hakimlik ilaninin,, ama zaten bu sinava hazirlanarak kpss ninde en zorlu bolumu hukuk kismini halletmis olacaksiniz bir cok kadroda uzman yard. Mufettis yard.denetci vs ilanlarini mayis ilani gelmezse o sureden sonra muhasebe ve biraz iktisat calisarak degerlendirebilirsiniz,, yani sadece bu sinava kitlenip gelmeyen bir ilan icin bir cok alanda alimin olacagi kpss yi de ertelemeyin derim
-
24 aralıktayız. Gecen sene bu zamanlar korku,endise ve tedirgin bi sekilde sabah olup sorulari cozmeyi bekliyordum. Tam bir yil gecmis. Hayatimda girdigim hicbir sinavda heycanlanmayan ben hakimlikte kalbimin yerinden cikacagini hissettim. Cunku oyle bir anlatiliyor ki “hakimlik asiri zor” dusuncesiyle psikoloji mahvolmus bir sekilde sinava giriyorsun, cunku herkes sana oyle diyor dogru saniyorsun. Elbet kolay degil ama sinavin zorlugu degil bize kaybettiren..kafamizdaki korkular. Onlari yenmezsek hayatin hicbir asamasinda basarili olamayacagimiz gibi idari hakimlikte de olamayiz .
Bu sinav gelir gelmez, ben calisirim calismam bilemem ama simdiden sunu suraya yazayim. ozellikle idari yargiya calisan kimse korkmasin sinavdan. Gercekten halledilmeyecek, o hukukcularin anlattigi gibi kazanilmayacak kadar zor bir sinav degil.
Insallah mayista ilan gelir ve bizler korkmadan calisip kazaniriz bu sinavi. Kazanamazsak da ya nasip ne denir. Yarin adliler girsin bakalim. Elbet bize de sinav acilcak️ -
@kismetnasip kesinlikle hukukcular adliyide cok abartiyolar.Adli kpss hukukun son yillarda cikan sorulariyla nerdeyse ayni.Onlarda 3 kati mulakat olayi demek bizden daha kolay.Idari yargi sinavinin tek zor yani Tvsdir vergi hukukudur.
-
@zenginmemur hocam gecen seneki sinavda tvs ve vergi icin zor dendi,hakim gorustu zor olusu yani. Benim yanlisim yoktu. Matrahi 3 kez bitirmis bi insan icin bence zor degildi oda. yani inanin o bile eksik calismaktan. O yuzden insallah ilan gelsin,korkusuzca calisalim bakalimGerisi nasip..
-
Arkadaşlar ne yapıyorsunuz sınav kolay felan rakipleri çoğaltıyorsunuz, lütfen
-
@kilici bence insanin tek rakibi kendi tembelligi. Onu gecsin diger tum ‘rakipleri’ gecer
-
@kismetnasip hocam +1 yetmez herkes görsün, arada kaynamasın diye yazayım. YUKARIDAKİ İLETİYE İMZAMIZI ATARIZ AİLECEK. Bence de çalışınca sınav değil Nobel bile gelir.
-
@kismetnasip siz kazandınız mı
-
@kismetnasip Şaka yapıyorum tabiki Her sınav gibi bu da çalışınca olmayacak birşey değil