2018 İdari Yargı Sınavı
-
Referans olgusunu düşünen kazanamaz arkadaslar bunu zihninizden oteleyin olabildiğince uzaklara
-
Peki arkadaslar diyelim ki bu sınav 29u yapıldı adli yargı sınavı ne zaman yapılır aralarında çok fark olur mu tarih olarak
-
@12-07-2018 muhtemelen adli yargı sınavı ve idari yargı sınavı birlikte yapılır.
-
@12-07-2018 ayni gün yapılıyor ösym onu ayarlıyor
-
Kaynak konusunda yazışma oldu mu ? Gtupta arkadaşlar .
-
@mami1616 bu listeyi inceleyebilirsiniz
https://forum.tercihiniyap.net/topic/45/i̇dari-hakimlik-sınavı-kaynak-listesi-çalışma-yöntemi/251 -
@aliveli teşekkürler
-
@olursaolur, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@12-07-2018 ayni gün yapılıyor ösym onu ayarlıyor
O zaman ikisinden birini tercih edebiliyoruz. Anladım teşekkürler
-
@12-07-2018 hayir ikisine birden de girebiliyosunuz ayarlıyorlar onu.bi sinavda sunu yapmışlardı sirf adli ile sirf idari icin girenler tek binada ikisine birden girenler icin ayri bina hazırlanmıştı yani okulları ona göre belirlemislerdi
-
Idari yargi icin son basim hakimim alan oldu mu? Aciklamalar adli gibi kitabin sonunda mi acaba?
-
@1umut evet sonunda.
-
Arkadaşlar Kamu hukuku için themis in kitaplarını, medeni ve borçlar için tan tahsin zapata ,vergi ve tvs nurettin bilici,medeni usul mehmet kodakoğlu nu tercih edip çalışacağım siz ne dersiniz.Soru bankası ise şu an justice alacağım. Özellikle okumamız gereken kanunları bir dost sırasıyla yazabilirse sevinirim yoruyorum sizi teşekkürler.
-
@atanamayan hocam cok tesekkurler.
-
@economist-04692 idari yargı için: danıştay,bim ve iyuk kanunları
medeni usul için :hmk
ben idare hukukunda yerel yönetimleri kanundan çalışıyorum ve tavsiye ediyorum: il özel idaresi, büyükşehir belediye ,belediye ve köy kanunları .idare için yine 657 sayılı kanun
vergi için :vuk -
Hazır kaynak konusu konuşuluyorken sorayım elimde vergi için kaynak var ama yeterli değil sizce Sertkan Erdurmaz mı Nurettin Bilici mi edineyim?
-
Küçük bir detay daha ekleyeyim. İlanda İdari kontenjanı 100'den fazla olacak.
-
@tardukağan hocam sinav ne zaman peki?
-
@mervisss Hala kesin bir tarih belli olmamak ile birlikte kasım- aralık gibi ilanın gelebilme ihtimali çok yüksek hocam.
-
@tardukağan dostum yanlış anlama ilanın gelmesini en çok isteyenlerdenim fakat suna gozum ilişti 1 yıl once iibf kotası kalkmayacak demissin simdi iibf için 100 den fazla olcak kontenjan dedin bu kaynakla o kaynağın aynı mi.duyumun nerden gerçekten dikkat çekici bi nokta bu
-
@olursaolur hocam idari hakim için 100 den fazla kadro ayrılacak demiş arkadaş. kota konusunda bir şey söylememiş.