2018 İdari Yargı Sınavı
-
@paretowilfredo :)) siz varsanız zaten muhabbet vardır :))
-
Kaymakamlıktan sonra büyük bir yatistaydim. E bide 373.olup kazandığımız sınavın mülakatına giremeyince darmadağın olduk. Bende de vira bismillah bugün akşam itibariyle
-
@can-mavi Ama sen yoksan eksiktir dostum
-
@paretowilfredo eyvallah kardeşim
-
@can-mavi. @paretowilfredo o kadar güzel motive ediyorsunuzki sağolun hocalarım.Rabbim yolunuzu açık etsin.
-
ya arkadaşlar ben pgm ye baktım birşey yoktu ilan nerde yayımlandı göremedim yardımcı olur msnz
-
@hakimeadayi Bakan Bey açıkladı henüz ilan yok
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@can-mavi Ben bi iş çıkışı Kanunları bastırayım
hocam inşallah istediğiniz gibi sonuçlar alırsınız, can-ı gönülden diliyorum.
-
Başlıkta yerimizi alalım, haydi bismillah.
-
@sbf1983 ben de oyle 83 lu olarak bizim is daha zor son mermi.
-
Evet dostlar nerede kalmıştık?
-
Vergi Hukuku'nda Nurettin Bilici düşünüyorum
Vergi Usul Hukukunda ise kanun yanına hangi kitap önerirsiniz? -
Arkadaşlar kanunları nerden indiriyorsunuz nasıl çalışıyorsunuz bilen arkadaşlar yardımcı olsa çok makbule geçer bi de konsensus yeterli olur mu sizce kpss de baya faydası olmuştu da
-
Nerde kalmışık...
@mr-aday şu fotoğraf ile daha bi gidiyor dostum
-
@dust7 Bir de özgün soru bankası olsa daha güzel olur dostum bence ama vakti düşününce sağlam bir konsensus çalışması da fsydalı olabilir. Kanunları güncelliklerine dikkat ederek mevzuat. Gov. Tr adresinden indirmek en sağlıklısı olur.
-
Hadi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bakalım biz İİBFliler için nasıl bir düzenleme olacak, onu merak ediyorum.
-
@corleone Ben Sertkan Erdurmaz hocayı edindim dostum ama daha tam çalışma yapmadim. Ilk intibam olumlu.
-
@meh66 hayirlisi hocam biz elimizden geleni yapalim da:)
-
@sbf1983 insallah ustad vira bismillah o zaman
-
İnşallah 150den aşağı olmaz sayı..