2018 İdari Yargı Sınavı
-
@mehmetemir aradım ama kabul etmediler, biraz geç dönüş yapmışım hocam
-
Arkadaşlar elimde değişen durumu da içerecek şekilde hiç maliye kaynağı yok önerebilceğiniz bir ders notu ya da ufak bir kaynak var mı
-
@highlaz canınız sağolsun hocam. Bu sayfayı takip edip sınava hazırlanan ihtiyaç sahibi kardeşlerimizde var. Eğer sizin için uygunsa birine hediye edebilirsiniz...
-
Arkadaşlar Nurettin Bilicinin vergi hukuku kitabında vergi Usul da var mı?
-
Arkadaşlar bölümüm siyaset bilimi ve kamu yönetimi ancak şöyle bir problem var bölüm sosyal ve beşeri bilimler fakültesi adı altında . Sınava başvuru yapabilme konusunda çokça tereddütlüyüm çünkü ilanda siyasal bilgiler ve idari bilimler mezunları diye geçiyor . Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Önemli olan hukuk dersi almış olmak mı ?
-
Tarihi belli olmayan guy mulakatina mi hazırlasam yoksa hakimlik sınavına mı.?kpss maliyesi ders notlari hakimlik maliyesi için yeteri olur mu yoksa başka kaynaklardan mı başlamak lazım yoksa sadece kpssye yonelik mi çalışmak lazim?kafam da deli soruları ..2 ayda yapılabilir mi
-
Arkadaşlar merhaba Sertkan erdurmaz hocanın matrah kitabi hic bir sitede bulunmuyor stokda kalmadı diyorlar. Yeni baskisi olacak mi? Ya da kitabi bulabilen var mi ?
-
Arkadaşlar kolay gelsin. Elimde anayasa hukuku güncel monopol kitabı ve birkaç Hakimlik kampı soru bankaları var. Sizden ricam ne olur ihtiyacı olan yazsın kargoyu da ben karşılayacam ama böyle yazınca bir anda herkes yükleniyor ne olur sadece ihtiyacı olan yazsın selametle...
-
Kamu hukuku olarak monopol ve justice arasinda kaldim sizce hangisini neden almaliyim
-
@emrah16 ben monopol aldım. Gayet güzel açıklamalar var ve zaten Eylül basım kitaplar. Bazı soruları yarım sayfa cevap açıklamış..
-
benim ihtiyacim var henüz birine vermemişseniz
-
@rukiye06 henüz kimse yazmadı size nasipmiş. Özelden ad soyad adres telefon yazar mısınız?
-
@mehmetemir hocam bu kitap adli hakimlik için olan değil mi?
-
Arkadaslar tensip bu ay sonu cikiyo dogru mu?
-
Hocalarım ben murat uzaktan eğitim ya da themis’i vs aradım ancak kaynaklarımız güncel değil. Derslerde dağıtılıyo diyorlar. Şimdi son değişikliklerle ilgili olarak yayınlanan en güncel kaynak hangisi? Bir güncel için dr kursa kayıt olmak istemiyorum açıkçası...
-
@economist-04692 ortak dersler için alabilirsin
-
@mami1616 Sertkan hoca bu hafta basilicak dedi.
-
@toranj teşekkürler ozaman okula gidip türkçesini almama gerek yok, sağ olun.
-
@sena_25, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar bölümüm siyaset bilimi ve kamu yönetimi ancak şöyle bir problem var bölüm sosyal ve beşeri bilimler fakültesi adı altında . Sınava başvuru yapabilme konusunda çokça tereddütlüyüm çünkü ilanda siyasal bilgiler ve idari bilimler mezunları diye geçiyor . Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Önemli olan hukuk dersi almış olmak mı ?
açıkça "iktisat, işletme, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler" denmişse eğer normalde başvuru yapamamanız gerekir ancak ben başvurunuzun kabul edileceğini düşünüyorum. ayrıca ösym sisteminde de başvurunuz engellenebilir, ona da bakmak lazım. çok yönlü bir konu.
-
••HATIRLATMA••
Arkadaşlar Bu Akşam 21.00’da SGK DENETMEN YARDIMCISI İlanı için etkinlik yapılacaktır. #1000sgkdenetmenyardımcısı hastagı ile Lütfen katılım gösteriniz. ( Yetkilileri etiketleyi unutmayalım )
Kardeşlerim 3-5 Tweette sizler Atar mısınız