2018 İdari Yargı Sınavı
-
s.a. beyler. izmir cumhuriyet başsavcılığı sabah saat kaçta açılıyor? evrak teslimi için gideceğim de.
-
@tuvalet-terliği başvurular henüz başlamadı hocam evraklar erken mi teslim ediliyor?
-
@tuvalet-terliği 1-8 kasim tarihleri arasinda yapilacak diye biliyorum
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@החוק-החוקתי, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Monopol hakimlik tarih ders notları kullanan var mı? çok mu kötü?
İş görür bol soruyla destekleyin.
-
arkadaşlar tarihten nereye kadar sorumluyuz, çağdaş Türk tarihi var mi?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Bir kaç hatırlatma yapalim;
TBMM içtüzük yeni değişti bu yıl vururlar burdan.
Medeni'de kooperatif sonda diye es geçmeyin 1 soru gelme ihtimali var yine.
Vergide ağırlık ciddi şekilde VUK kisminda o yuzden burayi özenerek çalışın. Tvs kismi her sene biraz daha kisiliyor, geriliyor. Ihmal etmeyin ama asil sağlam çalismayi vuk icin yapın.
İktisat'ta işlem sorularını seviyor ÖSYM bunlara ehemmiyet verin. Yari yariya yakalatabilir.
Gk gy yi ihmal etmeyin. Unutmayin ki alani herkes iyi calisacak. Tarih en baştan başlıyor. Sadece inkilap degil. Ayrica çagdaş türk ve dünya tarihi dahil değil.
Türkçe ve matematikte mantık yok.
25-5 in altina dusmeyin sakin girilmesi gereken siralama 300. Her soru kiymetli.
-
hepsi tamamda arkadaşlar vergi usül kanunu mevzuatta 151 sayfa önerebilceğiniz kaynaklar nelerdir ?
-
Arkadaslar isletme mezunlari da girebiliyor dimi sorun yok.
-
@ryan nurettin bilici vergi hukuki kitabi öneriliyor.
-
@furken evet girebilirsiniz
-
@legolas 2018 mart degiiskliklerini icinde barindiriyor mu ?
-
@mami1616 kanunlar güncel
-
Bu sınavda ilk 20 içerisinde yer alacağım inşallah. Sınava 2 buçuk ay süre varken bunu kendime not olarak bırakayım, herkese başarılar.
-
Arkadaşlar 13. dönem idari yargı adaylarının bir kısmının atamasının yapılmadığı söyleniyor bilen duyan var mı?
-
Arkadaşlar transkript için mutlaka okula mı gitmemiz gerekiyor başka bir yolu yok mu ?
-
tarihten hangi soru bankasını tavsiye edersiniz?
-
Arkadaslar ozgun piyasa sorularinda hangi kaynaklari oneriyorsunuz.
-
transkrip 2016 nin olsa sorun olurmu ki sormak gerekirmi arayip?
-
kodakoğlu medeni usul sipariş etmiştim ama siparişim iptal edilmiş arkadaşlar temin edilemiyormuş, onun yerine monopol medeni usul notlarını alsam nasıl olur sizce
-
@neron ben 2016’daki sınav için 2014 yılında aldığım transkripti kullanmıştım sürekli yenilememiz gereken bir şey mi ben anlayamadım. herkes aynı şeyi sorunca tedirgin de oldum açıkçası