2018 İdari Yargı Sınavı
-
@mehmetemir Hangi siteden ve ne zaman almıştınız? Hiçbirinde bulunmamakta şuan. Stokta kalmamış.
-
@mehmetemir teşekkür ederım arkadaşım.
-
@vamos kendi sitesinde kalmamış ama şuralarda var ben ilk bakışta bunları buldum sizin için eminim ki daha birçok sitede vardır:
-
@mehmetemir ço soru sordum ama .Bir de içinde kacar soru var soru sayısı yeterlı mı kıtabın?cevaplar cok uzun olunca soru sayısı yetersız kalıyor bazı kaynakalrda.Justıce ıle karsılastıracagım soru sayısını.
-
Özel hukuk:
Toplam 1937 soru
Medeni Hukuk:552 soru
Borçlar (genel-özel):412 soru
Ticaret:326 soru
Medeni Usul:321 soru
İcra ve İflâs Hukuku:326 soru
Kamu hukuku:
Anayasa 655
İdare 369
İyuk 195
Ceza genel 428
Ceza özel 364
Ceza muhakemesi 697
-
arkadaşlar nohutçu ve akçabanın hakimlik kampına katılan var mı verimli oluyor mu 10 günlük kamp ? Ankaradaki kurslar ve online kurslar hakkında tecrübe edip verimi yüksek olan var mı ?
-
@mehmetemir zahmet oldu cok sagolun.
-
Arkadaşlar başvuru için diploma yerine edevlet mezuniyet belgesini kabul ederler mi? Bilgisi olan var mı?
-
@seagirls arayıp sormuşlar. kabul oluyormuş.
-
burada önemli bir konuyu hatırlatayım. soru çözmek öğrendiğiniz bilgiyi pekiştirir. ancak yeni bir bilgi öğrenmezsiniz veya çok az öğrenirsiniz. yani soru çözmek için konuyu tamamen bitirmiş olmanız ve tekrar etmiş olmanız gerekli.
-
Arkadaşlar elimde transkript belgesi mail olarak var imzalı ve mühürlü bunu çıktı olarak göndersem kabul edilir mi aynı zamanda 2017 yılında alındı belge.
-
İçtüzük değişiklikleri 2018
-
Monopolun idari hakimlik soru bankası var mı?ben göremedim
-
@rettiger yok maalesef adlî yargısı var. Hakimim kitabının idarisi var..
-
monopolün "idare hukuku ders notları ve mevzuat" kitabında hangi kanunlar var acaba. kitabı olan yazabilir mi rica etsem.
-
@sena_25 Hocam bunu bende merak ediyorum.Okulla iletişime geçince mail olarak gönderiyorlar mı transkripti ?
-
@fc-real-gdp anayasa, bilgi edinme kanunu, kamu denetçiliği kanunu, temmuz ayında çıkan CBK'lar, İl özel İdaresi kanunu, il idaresi kanunu, belediye kanunu, köy kanunu, mahalli idareler kanunu, Kit'ler hakkında KHK, devlet memurları kanunu, kamulaştırma kanunu, mahallî idare birliği kanunu..
Bu kadar hacım...
-
@economist-04692 bazı uniler gönderiyor transkripti mail olarak. Ama bazilari kesinlikle göndermiyor..
-
@mehmetemir hocam çok sağ olun, zahmet oldu. bu kadar fazla olduğunu bilsem sormazdım
-
@economist-04692 Ben geçen yıl üniversiteyi aramıştım ve arkadaşım benim yerime gidip almıştı ama dilekçe yazıp yazmadığımı da tam anımsayamadım şu an. tabi bu üniversiteden üniversiteye değişiyor.