2018 İdari Yargı Sınavı
-
@siyasal https:// www. monopolkitabevi. com
Hocam burdan dileğiniz notu seçip alabilirsiniz...
-
Kutluay hoca başvuru icin aralık-2018 sınav için subat 2019 yazmış
-
Merhaba dostlar. Sürece dair biraz daha araştırma yaptım ve vardığım sonuçlardan bahsetmek istiyorum. Konuştuğum kişilerden Aralık ayı için bir sınav tarihi alındığına dair bilgi gelmedi. Bakanlık ve ÖSYM kanadı için de durum bu. O nedenle Şubat ihtimaline daha kuvvetli bakıyorum ben hala.
Bir diğer konu sayı artırımı, buna dair bir düşünce varmış Bakanlıkta. Yalnız bu artırım her iki alan için de olacak mı yoksa yalnızca birisi için mi bir detay öğrenemedim. Soruşturmaya devam edeceğim dostlar. Siz çalışmalarınıza hız kesmeden devam edin.
Bir de kaynak değerlendirmesi yapayım, yeni kitaplardan edindim bir kaç tane. Themis eski sıkıcı, monoton dilinden uzaklaşmış, özellikle Kaymakamlık başlığındaki kıymetli dostlarımızın bulduğu hatalardan sonra Savaş'ın kitabına bu kitaplar tercih edilebilir. Themis Anayasa ve İdare Hukuku ile Ceza Hukuku'nu inceleme şansım oldu bunlar için yorumlarım şimdilik müspet. Hatalar, sorunlar görürsem paylaşacağım sizlerle.
Medeni Usûl Hukuku için Kodakoğlu'nu edindim ve kitap bana oldukça doyurucu göründü. Henüz tam bir çalışma yapmadım üzerinde ancak kitap eski kullandığım Mehmet Özbey'in kitabından daha yoğun anlatımlı ve daha doyurucu dediğim gibi. Bu kitap hakkında da düşüncem müspet şu an için.
Aynı hızla devam dostlar, yeni haberler geldikçe paylaşacağım. Kolaylıklar dilerim.
-
@paretowilfredo EyvAllah Hocam.
-
@paretowilfredo hocam yukarıda bir arkadaş kitap yetişmez not,kanun gitmek daha iyi olur demiş sizin düşünceniz ne yönde acaba
-
Arkadaşlar merhaba elimde Tan Tahsin Zabata’nın 2016 baskısı kitapları var. Medeni ve Borçlar için sorun olur mu sizce, bildiğim kadarıyla değişiklik yok onlarla ilgili 2016 sonrası
-
@geneldüğümler kullanabilirsiniz
-
@mminervaa Teşekkürler
-
@zephead hocam pareto hocaya sormuşsunuz ama geçmiş sınavdaki tecrübelerimle ne kadar çalışabildiginize bağlı olarak değişir.Aralik icin yoğun bi çalışmayla şubat icinse hayli hayli yetişir.
-
Arkadaşlar hayırlı geceler...
Elimde birçok dersin başka sitelerde paylaşılmış PDF notu (çalıntı olmayan notlar) ile özellikle son zamanların değişikliklerini içeren kendim çalıştığım mevzuat değişiklikliklerine ilişkin kendim hazırladığım birçok PDF var.
Ben hem adli hem idariye girecem inşAllah, o yüzden iki sınıva da yarayacak notlar var elimde, ayrıca KPSS hukuk içinde faydalılar...
Dua etmeniz karşılığında bunları isteyenlere bana özelden e mail atanlara atayım İnşAllah...
1 hafta içinde herkes e mail atsın bende yolu yollayacam elimdeki bütün notları inşAllah...
Allah'a emanet olun...
-
@mehmetemir, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar hayırlı geceler...
Elimde birçok dersin başka sitelerde paylaşılmış PDF notu (çalıntı olmayan notlar) ile özellikle son zamanların değişikliklerini içeren kendim çalıştığım mevzuat değişiklikliklerine ilişkin kendim hazırladığım birçok PDF var.
Ben hem adli hem idariye girecem inşAllah, o yüzden iki sınıva da yarayacak notlar var elimde, ayrıca KPSS hukuk içinde faydalılar...
Dua etmeniz karşılığında bunları isteyenlere bana özelden e mail atanlara atayım İnşAllah...
1 hafta içinde herkes e mail atsın bende yolu yollayacam elimdeki bütün notları inşAllah...
Allah'a emanet olun...
@Mehmetemir gibi hukukçular adamdır mehmetemirleri savunacağız!
-
Test usulü bir sınav olduğu için konular nasıl ve neresinden soruya dönüşüyor bu çok önemli, o yüzden biraz temeliniz olduğunu düşünüyorsanız kitaplarla konuya boğulmadan not + kanun +bol soru. Monopolün notları fena değil, hatta bazıları kitap gibi ama beğendiğiniz başka bir not da olur. Sadece yöntem olarak söylüyorum. Ben zamanında kitapların arasında boğulma hatasına düştüm çünkü.
-
@aslan-reyiz estağfurullah aslan reis...
Sen varsın ya bize yeter...
-
@paretowilfredo sevgili dostum bilgilendirmen için teşekkürler.şu kaynak konusu için savaş yayınlarının kitaplarından almayı düşünmüştüm,sen diğer alternatiflerini tavsiye ediyorsun galiba,doğrumu anladım.
-
@aslan20072007 hocam anayasa ve idare için themisi temin edebilirsiniz başarılı buldum.Kaymakamlıkta savaş yayınlarından çalışmıştım ama themis daha iyi geldi bana.
-
Kasım ayında askere gitmeyi düşünüyorum.Askerdeyken bu sınava girebilirim değil mi ?
Facebook'ta bazı yorumlar giremeyeceğim yönünde olmuş.Askerlikle ilişiğinin olmaması gerekiyormuş vs.
Benim bildiğim herhangibir sorun olmuyordu lakin emin olamadım şimdi?
-
@yourdreams bende öyle düşünüyorum sanki notla eksik olur gibime geliyor
-
@mehmetemir, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz estağfurullah aslan reis...
Sen varsın ya bize yeter...
Est kardeşim ben yok biz var
-
@zephead içiniz nasıl rahat edecekse o şekilde çalışın, not ya da kitap farketmez konuya hakim olup kanun ve soruyla desteklemek önemli bence.Kitapla çalışmazsam rahat edemiyorum eksikmis gibi hissediyorum
-
@yourdreams teşekkür ederim dostum bende aynı notun eksik olduğuna inanmışım bi kere