SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Aa ona dikkat etmemisim kardesim aynen oraya da atalim 400 rakamini gorunce burda bulmusum kendimi heyecandan
-
@paretowilfredo güzel haberlerin için çok teşekkür ederiz güzel insan.
-
@paretowilfredo hocam kusura bakmayın hiç bilgi sahibi değilim bu asalet tasdiki dediğiniz durum ne kadar sürer 1 yılı bulurmu veya geçermi acaba ?
-
@Necmettin-Artun Merhaba hocam. @paretowilfredo yanlışım varsa düzeltecektir.
657 maddeli kanunu esas alırsak,
"Aday olarak atanmış devlet memurunun adaylık süresi bir yıldan az, iki yıldan çok olamaz."
Asalet Tasdiki
Adaylık süresi en az bir yıl en çok iki yıl sürer. Bu süre içerisinde aday memurun asli memur olabilmesi için;
1-) Temel, hazırlayıcı eğitim ve staj devrelerinin her birinden başarılı olması,2-) Adaylık süresince hal ve hareketlerinde memuriyetle bağdaşmayacak durumlarının ve göreve devamsızlıklarının olmaması, gerekmektedir.
-
@Phoenix ya hocam evlilik askerlik iş kafamda deli sorular teşekkürler bilgi için
-
@Necmettin-Artun Hocam evliliğiniz için mutluluklar, askerliğiniz için hayırlı tezkereler dilerim. Gönlünüze göre bir hayat yaşarsınız umarım. Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu. Geceniz güzel olsun.
-
https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru/AnaSayfa.do
aciklandi dostlar..
-
-
Hayırlı uğurlu olsun, umarım herkesin il tercihleri ilk 5 tercihleri içerisinden bir tanesi olmuştur. Kaçıncı sırada yer alan kişiye hangi il geldi? Paylaşmak isteyenlerden sakıncası yoksa öğrenebiliriz.
-
İnşallah en kısa zamanda yeni ilan gelir bi umut olur bize
-
Aksaray kazanan arkadaş buralarda mi acaba?
-
istanbul oldu benimde
-
Sıralama 21 ilk tercih konya geldi @Antimülakat hocam. Yalnız kalan 7 kişi kim bilemiyorum, birine bile ulaşamadım facebook grubunda:)
-
@satrab tebrikler kardeşim, güzel il gelmiş, hakkında hayırlısı olsun. Eşimde Konya SGK'da çalışmaya başladı belki tanışma fırsatımız da olur. Diğer arkadaşlarımız içinde hayırlı uğurlu olsun tekrardan.
-
Kazanan arkadaşlar Allah muvaffak etsin. Darısı başımıza olsun. tecrübelerinizi ve izlememiz gereken rotayı bizimlede paylaşırsanız çok memnun oluruz.
-
@Antimülakat oo hocam hayırlı olsun çok sevindim,o zaman sizi de eş durumundan bekliyorum konyaya:) inş ilk fırsatta tanışalım
-
@satrab elbet yolum düşecek bu gidişle icra memuru oldu eşim 2016/1 alımında, denetmen alımı gibi anlaşılmasın, ayarlayabilirsek muhakkak görüşelim.
-
Beklemek nasıl gidiyor arkadaslar var mi haberi, fikri olan. sayfa tozlanmış biraz:)
-
etkinlik var arkadaşlar twitter da #iibf600kisilikilanbekliyor etiketiyle
-
arkadaşlar yeni ilan gelince yedeklerin tercih hakkı yanmış mı olacak eğer yedeklerin tercih işlemleri bitmeden yeni ilan gelirse önümüzde fazladan 400 kişi daha var demektir. konuyla ilgili bilgisi olan var mı?