SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Hocam merhabalar ben bir sonraki mülakata hazırlanıyorum.mülakat kitabı olarak Ömer dönmez in kitabı mı yoksa tüyo mülakat kitabı mı daha iyi?kullanan arkadaşlar Hangisini önerirsiniz ?
-
@emre_ac puan sıralama kac gelcegi garanti mi
-
@Dark-Vane puan 85 sıralama 600lerde kesin diyebiliriz yani
-
@emre_ac bolumle alakali cikmiş sorulara calis hep aynilarini soruyorlar
-
@paretowilfredo hocam rahatsız ediyorum ama 7. Promosyonun başlama tarihiyle ilgili duyum ya da tahmininiz var mı ? Teşekkür ederim
-
@Wicksell hep beraber bekliyoruz ne atama yapilcak yerden ne de merkezden bi bilgi yok varsa da bana soylemediler:)). Tebligat gelene kadar meraklanmaya devam
-
İlk sıralarda mülakata giren arkadaşlar, herhagibir dezavantajla karşılaştı mı acaba? Yani "sen kurumdan zaten kaçarsın" gibi bir misyon yükleyip eleme gibi bir durum söz konusu olur mu?
-
@2525 Sanırım böyle bir önyargıları var malesef. Geçen yılki alımda ilk 10da mülakata girdim. Girdiğim uzman yardımcılığı mülakatlarını sordular. Oralardan çağırılırsan gider misin dediler. Şuan çalışmak istediğim yer burası dedim. Ve yedek 25 oldum. Ki mülakatım gayet iyi geçmişti benden 15 20 puan düşük olup, mülakatta titreyip asil olarak giren arkadaşlarıma göre.
Kötü örnek olmak istemem fakat en azından ona göre cevaplarınızı hazırlayıp gitmeniz için yardımcı olur belki -
@cexay Bende başka bir kuruma "merkez uzmanlığa" yerleştim.Herhalde mülakatta anlarlar derdimi kaçarsın diye bakmazlar bana da.
-
@cexay teşekkürler hocam.Somut bir örnek oldunuz.Cevapları ona göre hazırlamak lazım dediğiniz gibi.
-
@Dark-Vane bölümle alakalı derken,mezun olunan bölümle alakalı mı?
-
@escobar_p hiç kaçarın yok
İstanbul aşkından bahsetmen Laz'ım -
@escobar_p Bence de sizin durumu anlamaları lazım
-
@2525 İzmir'de olur diyeceğim Beni sahili olan bir yere yollayın
-
@escobar_p Meslektaş oluruz inşallah o halde.
-
@2525 @escobar_p İnşallah oluruz arkadaşlar Allah yardımcımız olsun
-
@escobar_p aynen
-
@escobar_p Ankarayı bana ver, İzmir senin olsun. Becayiş olsun, kurum değişikliği ve unvan değişikliği olmasına gerek yok. Ankara da Gtb de devam ederiz:)
-
7.promosyon icin bugun sorusturdum bir seyler dostlar. Sorusturma yapiliyor yeniden bakanliktan evrak geldigi anda kuruma atamalar baslayacak.
-
@Antimülakat Bana uyar valla Bornova veya Karşıyaka-Alsancak tarafında bir ev tutarım kendine Havalar güzelleşince ver elini Alaçatı-Çeşme Sen de gri Ankara'da Gölbaşı'na gidersin