SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@satrab bende son dakika bir pürüz olursa haftaya hallederiz ama perşembe cuma bu işi halledeceğiz rahat olun havası hissettim
-
Yine heyecan bastı,derse odaklanamıyorum,gözümün önüne geçen sene geliyor,tekrar tekrar yaşadığımız hezimetleri bu sefer yaşamayız da kazanırız inş
-
@satrab her işte bir hayır vardır kardeşim. 5 olumsuz mülakat geçirdim. yılmadan yorulmadan çalışmaya devam etmek zorundayız. isterken de hayırlısını ver demeyi unutmayın.
-
Valla dostlar sizin icin bizim ic sistem olan intra sayfasina bakarak tamamliyorum mesaiyi ama henuz hareket yok. Once oraya dusebiliyor genelde duyurular. Simdilik stabil
-
@paretowilfredo hocam yani bugün de açıklanmaz diyebilir miyiz?
-
Belli olmaz kardeşim bizim promosyon Aksam 18.30 gibi aciklanmisti
-
Bu ileti silindi! -
Şu mübarek günde hayırlısıyla sonuçlarımız gelsin artık çok sıktı çok temmuz 22 den bugüne tam 77. temmuz 30 dan bugüne tam 69. gün sgk için rekor bu olabilir mi
-
Bu ileti silindi! -
@paretowilfredo hocam kulağımız sende
-
@paretowilfredo üstat yok mu bir gelişme
-
@paretowilfredo hocam malumlar.net ye V o y n u k diye bir arkadaş var oda doğru düzgün yazan birkaç kişiden birisi daha belgelerin sınav hizmetlerini gelmediğini ve haftaya sarkacağını söylüyor açıklamanın senin var mı herhangi bir duyum ?? bu arada hakkını da helal et olur mu bizlere çok yoruyoruz seni belki işin başından aşkın ama sende geçtin bu yollardan anlıyorsundur illaki bizi inşallah bizlerde kazanırsak sizin gibi yardımlarda bulunmak isteriz. Teşekkürler.
-
voynuk'u buraya transfer edelim
-
@JanTinbergen iletişime geçeyim kendisiyle hemen
-
@JanTinbergen voynuk için biz daha önce Ty yöneticiliği teklifinde bulunmuştuk, facebook grubunu kurduğumuz tarihlerde. Daha sonra gördük ki, o da malumlar'ın ekibine katılmış. An itibariyle forum yönetimine girmiş durumda diye tahmin ediyoruz, duyumlarını da malumların gücü sayesinde yakalıyor.
-
@avamkamarası kardeşim bunu yazması gerçekten çok yerinde olmamış. Sınav hizmetlerine sunulan sonuçlar direk web sayfasına aktarılır, orada bekletilecek değil sonuçta ki sınav hizmetlerinde çalışanlar Vhki veya memur statüsünde çalışanlardan oluşur, onların sonuçlar üzerinde tasarrufta bulunabilme yetkileri yoktur.
-
Bu ileti silindi! -
@hayatım-sınav kardeşim şimdilik ses yok ama biliyorsun geçen sınavda mesai saati sonrasında açıklanmıştı, gerçi o sınavın o gün içinde açıklanacağının çıtırtıları gün içerisinde duyulmuştu. Bugün var mı açıklanacağına dair bir belirti, bize ulaşan yok.
-
Bu ileti silindi! -
Facebook grubunda da kırum personeli olduğunu söyleyen bir arkadaş kesin olarak pazartesiye kaldı diyor