Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
-
Benim sorum şu; tasra memur calisma saatleri 8 5 mi haftasonu bayram vs izinleri varmi yoksa muayene muhafaza gbi vardiya usulu mu? @Antimülakat
-
@atiye_47 Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
- Yoruma kadar gittim ama geçmişte bulamadım o yüzden bişey sormak istiyorum. Başvuru yaptığımda mezuniyet tarihini doğum günüm girmişim tesadüfen farkettim. Güncelleme linki bulamıyorum. Acaba link mi yok ben mi bulamıyorum. Yardımcı olabilecek misiniz.
Merhaba güncelleme yapılmıyor başvurudan sonra birkaç kişinin daha başına gelmiş bu durum ancak sorun olacağını zannetmiyorum yinede içinizin rahat olmasını istiyorsanız bakanlığı arayabilirsiniz
-
@Atakum'da-Yaşamak teşekkür ederim.
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar..ben hala tercih yapmadım ben oldukça kararsızım. Nişanlım polis memuru ve 2017 yılında tayinci.200 kişilik gümrük memurluğuna başvurduğum da o mu bana tabi olacak ben mi ona ? Bilgi verirseniz çok sevinirim
-
merhabalar kardeşim, merkezi alımdan sonra sonuçlar ne kadar sürede açıklanır? sonuçlar açıklandıktan sonra işe başlama süresi nedir merkezi de ? eyvallah @Antimülakat
-
@selami benim atandığım yıl 17 kasım tercih kılavuzu yayınlandı 1 aralıkta sonuçlar açıklandı göreve 29 aralıkta başladım.Kısacası sonuclar 15 gün sonra açıklanır 1 ay sonra da göreve başlarsın tabi bunlar normal şartlar altında.
-
peki, güvenlik soruşturması felan olmadı mı?, şimdi bizler, 21-30 arasi tercih yapacaz ya, 15 gün sonra açıklansa, şubat ortasında mı başlanır tahminen? @guyan-gelmiş
-
@selami arkadaşım anladığım kadarıyla senin için atanma tarihi çok önemli ve ona göre planlar yapıyorsun ancak şöyle bir sorun var 2016/1 atamasıyla atanan ama hala göreve başlamayan insanlar var 3 ay olmuş ama 1 ay sonra da göreve başlayanlar var.Kimse size şu tarihte göreve başlarsınız diyemez derse de yalan söylemiş olur.O tamamen devletin o anki durumuna güvenlik soruşturmasını ne kadar uzun tutacağına atandığın kurumun gerekli evrakları senden ne zaman isteyeceğine onu ne zaman işleme koyacağına ilgili kurumun makamı senin görev başlama yazını ne zaman imza atacağına vs vs vs . bağlı.
-
eyvullah kardeşim, mevzular başka sadece bilgi alıp ona göre davranalım diyoruz. herkes için herşeyin hayırlısı olsun , şu şartlarda ülke için net birşeyler söylemenin yanlış olduğunun farkındayım. Eyvallah.
-
@ace Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
Benim sorum şu; tasra memur calisma saatleri 8 5 mi haftasonu bayram vs izinleri varmi yoksa muayene muhafaza gbi vardiya usulu mu? @Antimülakat
Bilen varsa yardimci olabilirmi
-
@Atakum'da-Yaşamak bakanlıkla görüştüm sisteme hiç bir şekilde müdahale edilemiyor geçmiş olsun dedi. Mülakata kalırsam orda söylermişim. Çok acayip bi sistem, kalabileceğimi zaten düşünmüyorum ama bi umut işte.
-
Tahminen mülakata girecek kisilerin listesi ne zaman aciklanir?
-
ya acaba oldu ki gümrüğe atandık bu p3 puanını 2. ya da 3.merkezi atamada kullanabiliyor muyuz?
-
@güneş hayır gümrük kadrolu puan yanar
-
@ank bnm tanidigim muhafaza. esi ise polis. ilk atamada esinin yanina gitmis muhafaza olan bayan. sonraki tayin durumunda muhafaza gidince bu defa polis da pesine gitmis. yani belli olmuyor polis muhafaza. ikisi de silahli personel. ikisininde arasında net o ona tabi diemiorlar. artik kim nere giderse ilk. digeri pesine gidior.
-
@ace arkadasim o gittiğin yere göre degisir. kapiya gidersen vardiyali olursun. orta bolgede ise mudurlukte calisir 8-5 olursun. degisir yani o durum
-
Bu ileti silindi! -
@mali32 cok sagol kardesim peki son olarak 8 5 calisanlarin haftasonu bayram izinleri oluyo dmi
-
@ace evet evet oluyor sıkıntı yok