21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
-
@aliveli Ben günde 8 saat bakıyorum açıkçası. Bu kpss de 90 larda puan alıp hemen her yere başvurabilmek için.
-
Heyecan, çalışma şevki kırıldı zorlayarak çalışıyoruz. 2016 puanları +85 bu isteksizlikle sınava girsem en fazla 75-80 bandında kalırım o da bir işe yaramaz artık. Daha da söylenecek birşey yok.
-
@busus şöyle düşünün şu an her kurumda doluluk oranı yarının altında bazılarında nerdeyse personel yok örneğin BTK hal böyleyken başka olaslıkta yok. Muhtemelen bu yıl bitmeden bir iki ilan daha gelir ama asıl ilanlar 2017 kpss sonrası .
-
@aliveli evet onu biliyorum ama tasarruf diye bisey cikardilar bundan sonrasi icin tam kadro calismaz kurumlar diye dusunuyorum.
-
@busus hocam onlar beklentiyi düşürmek için yapılan açıklamalar , alım olacak maliye dahil.
-
@aliveli insallah hocam. Tesekkur ederim.
-
Medeni Hukuk ile ilgili güzel bir kaynak var mıdır? Özellikle tablo biçiminde açıklamaların yoğun olduğu bir kaynak daha iyi olur.
-
@İNSAN murat yayınları bence hukukta ideal
-
Yeni kpss, yeni umutlar. Bence bilgi birikimi ve konu eksiği olanlar için en ideal zamanlar. Son 3 ay. Sürekli soru çözmek için zaman doğru ibreyi gösteriyor. Sadece soru ve elden geldikçe gk-gy çalışma. Haftalık bir de deneme çok iyi puanlar yaptırır.
-
@Antimülakat a grubu deneme öneriniz var mı?
-
@guyan-gelmiş hocam varsa themis olabilir, piyasada satılıyor ise.
-
@Antimülakat teşekkürler
-
@Antimülakat piyasada yok hocam themisin denemesi
-
Arkadaşlar ben en son 2015 İlkbahar YDS'ne girmiştim? 2017 KPSS puanları hesaplanırken dikkate alınacak mıdır? En erken ne zaman girmemiz gerekir?
-
@TORPİLSİZ valla kendi yönetmeliğinde en son yapılan 2 oturuma kadar diyordu fakat benimki 3 yıllık puanımı hesapladı 2016 da. yds ye 2013de girmiştim
-
@Fişek-MORGEN anladım teşk.ler zaten şimdi artık İNgilizceli puanlar hesaplanmayacak 2017'den itibaren ne ise daha net bir cevap verebilecek arkadaşlar vardır
-
Planım bu sene kendimi guy gibi bi memurluğa atıp yds sürecini hızlandırdıktan sonra daha yüksek bi kuruma geçmekti ki görünen hayallerimizi 1 yıl daha ertelemek zorunda kalacağız.
-
@Rorschach159 kendimi gördüm şuan sende
Sonuç: guy olalı bir sene oldu yds iyi seviyede, kpss puanı 85+civarı hala guyum ilan kısıtlılığından. -
@tarziktisat Benim bahtsızlığım senin de bahtsızlılığın olmuş. Normal şartlarda şuan gayet iyi bi kurumda olurdunuz ama bunun yapılabileceğini görmek inancımı artırdı
-
2017 yeni bir yıl,yeni bir maraton ve herkes eşit önce iyi bir kpss puanı(90+) sonra daha güzel kurumlar inşAllah senin içinde diğer arkadaşlar içinde herkesin Allah Yardımcısı olsun