21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
-
@zenginmemur Kesinlikle monopol. Üç senedir alan denemelerini takip ederim ama hiçbirini kpss için uygun bulmazdım ama monopol gerçekten tam ayarında deneme hazırlamış.
-
Arkadaşlar elinde çeko özet şeklinde notu olan var mıdır,guy ilanı gelmeden önce çalışmak niyetiyle a kadro'nun kitabını almıştım fakat guy ilanı gelince hiç bakma fırsatım olmadı. Önümüzdeki 5 günlük süre zarfında en azından özet not şeklinde bir not bulabilirsem bakayım diyorum.Olan arkadaşlar paylaşabilirse çok müteşekkir olurum.
-
Arkadaşlar bu alan sınavında haftaya şöyle bi madde var.
1-)İlgili testte en az bir ham puanı bulunmayan adaylar için puan hesaplanmayacaktır.
yani 0.25 net yapmamız lazım diye anlıyorum ben -
Gençler Allah yar ve yardımcımız olsun bu yıl bizim yılımiz olur inşaAllah Allah kolaylik versin herkese başarılar
-
Dostlar vakit geldi catti. Emeklerinizin ilk meyvelerini hasada geldi sira. Dualarimiz sizlerle. Allah yar ve yardimciniz olsun.
-
Haydi dostlar bitirelim şu işi
-
Cümleten gecmis olsun dostlar. Sinav cok agir degildi ama biraz oyalayiciydi. 130 dakika olmasina ragmen epey yetistiremeyen oldu benim oldugum yerde. Sozel mantik biraz cetrefilli ama bi vitamin sorusu degildi.
Tarih kolaydi. Yorum agirlikliydi. Cografya daha bilgiye dayali sorulardan olusuyordu.
Turkce gorece hafifti mantik disinda.
Sorulari burda degerlendirelim tek baslikta toplansin dostlar.
Hepiniz hakkinda hayirlisi olsun.
-
Matematik çok oyalayiciydi bence tarih çog falan basitti genel kültür kısmı basitti
-
Tarih çok kolaydı, çoğrafya bence zordu, matematik oyalayıcıydı, türkçe orta şeker
-
Mat dan kaç soru yaptınız ya
-
@atiba Kardeş kafamı karıştırdın şimdi.Askerden 1 ay önce döndüğüm için süreci çok takip etmedim.Eskiden 1 soru işaretleme vardı.Doğru veya yanlış farketmez.Şimdi 1 doğru mu yapacağız? Bununla ilgili değişiklik mi oldu.
-
@Pigou33 artık puanın hesaplanması için işaretleme yapmak değil, pozitif netin olmak zorunda.
-
@gokhangermen Yuh artık ya istatistikte ne olacak o zaman
-
@Pigou33 1 tane çok basit soru bekliyorum ben her bölümden
-
İyiki hiç çalışmamışım. çalışanla çalışmayanı ayırt etmeyen bi sınavdı.
Alan kolay gelecek gibi ygs kpss b kolay sormuşlar. -
@kilici hocam monopol daha almadım.Sen 40 soruluk denemesini kullandın mı?Bnde 30 soruluğu var ancak muhasebesi çok kolay geldi.Yarın alacam herhalde
-
@zenginmemur 30 luk denemelerinden birkaç tane çözdüm bana kpss için uygun geldi
-
bu sınav yerleri neden açıklanmıyor ya. son günümü bekleyecekler
-
valla delirtecekler adamı. farklı bir şehre gideceğiz. arada 5 saat mesafe var. bir gece kalacağız. otel ayarlamamız lazım. adamlar hala açıklamıyor. şehrin neresinde gireceğimizi bilmeden nasıl ayarlayacağız kalacağımız yeri? dımdızlak ortada kalalım istiyorlar herhalde.
-
Arkdşlr ben alan sınavını hala anlayamadm kitapçıkları ayrı ayrımı verecekler biraz anlatabilirmsnz geçen sene bu ne sınavı diyen gözetmen vardı şimdi acaba bu sistemi anlayıpta bize anlatacak bir gözetmen olacakmı merakla bekliyorum ve ne zaman açıklanck giriş yerlerini. Bide dikkat eksikliğine çözümünüz varmı bile bile bikaç soruyu yanlş yaptm gkgy de gerçi hiç çalışmamıştm bukdr yapmam bile hakka girior ama alana çalıştm dikkatsizlk yapmamam gerek