Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@serhatyılduz bölümünüz neydi? bende 1.komisyonda mülakata gireceğim.genel tavırları nasıldı. teşekkür ederim.başarılar
-
@serhatyılduz hocam 1.komisyon hakkında ortamla ilgili detay verebilir misiniz ?
-
1 komisyon
Nerde okudun nerde kaldın kaldığın yurt şu an açık mı
Uluslararası ilişkilerede mutlak üstünlük nedir
Emperyalizm nedir Osmanlı emperyalist midir
Okun yasası nedir
Borcu sona erdiren haller nedir
Tahsilat fişi tediye fişi nedir -
@Harun-Resid hocam hayırlı olsun bölümünüz neydi ortam nasil 1.komisyon
-
İlk olarak kendini tanıt memleket felan ordan konustular hava iyi fakat cok güler yüzlü değiller cok fazla soru sordular gibi geldi bana ama sorular kolay ve zorlamıyorlar bilemediğiniz zaman soruyu yardımcı oludular
-
@sawetk Hocam hayırlı olsun. Dediğiniz gibi sizin uzmanlık olmuştur.
-
@serhatyılduz hocam 1.komisyon genelde sağlam adamlar oldugu için heralde ondandır
-
Bölüm kamu yönetimi hocam. Başkan iyiydi diğerleri mahkeme suratlı
-
@Harun-Resid hocam gelmeyen cok kişi oluyor dediler öle mi
-
Vardı hocam gelmeyen. Saymadım ama dikkatimi çekti yani gelmeyenler
-
Bölümüm kamu yönetimi teşekkür ederim herkes için hayrlısı olsun
-
@serhatyılduz teşekkür ederim:)
-
@Harun-Resid 1.komisyon biraz zorlayacak gibi.hayırlısı olsun.teşekkürler paylaşımlarınız için:)
-
- Komisyon üyeleri gayet iyi arkadaşlar. . Gelmeyen oldukça fazla gibiydi ki ogleden sonraya en fazla 5 kişi kalmıştı galiba.. herkesin hakkında hayırlısı olsun..
-
Akdaslar hepinize basarilar Allah yardimciniz olaun. Ben de 2. Komisyonda girecegim. Bu komisyonla ilgili bilgileri paylasabilirmisin. Tesekurler.
-
@sefaakbey olabilr hocam sıkıntı biraz komisyon
-
soru yağmuru oldu bende.Wagner kanunu,king kanunu,asgari ücret nedir kim belirler komisyon kaç kişi üyeleri kimler,muhasebe nedir,işlevleri nelerdir,fonksiyonlarni say,saydım bu kadar mı başka yok mu dediler, bi tane şair mi yazar mı bilmiyorum birini sordular bunu bilmemen ayıp dediler üstüne.niye bu iş dediler hayallerimn peşinden kosuyorum dedim,evli misin dedi.ilginç bir mülakatti.sanki söylediklermi hiç umursamdlar.hatta yüksek lisansm çok ilginç bir konu üzerine ve ilginç bir yerde,burdan kesinlikle sorarlar diyordum adı bile geçmedi.girdiğim mülakatlarn en değişik olanı.
-
@paradoks kacinci komisyondu hocam birde bolumunuz neydi
-
@paradoks bölümünüz neydi hocam?
-
@yvz iktisat 2.komisyon