Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@paradoks geçmiş olsun hocam, muhasebe ile biraz zorlamışlar gibi, hayırlısı olur umarım hakkınızda.
-
bugün 120 kişi girecekti giren sayısı 80 ve altı ise baya fire verdik demektir
-
Bugun ilk gun puan en yuksek adaylar giriyo sonucta. Baska kurum mulakatlarini kazanmis olmalari yuksek ihtimal. Gun gectikce fire sayisi azalcaktir
-
Bugun 160 kisi girecekti. 40*4 komisyon. Toplamda 300 kisinfire verilir deniyor ama o kadar olmaz, yarin azalacaktir fire
-
160 kişi değil 120 kişi hocam 4 komisyon var 3ü bizim 1i istatistik grubunun mülakatını yapıyor. göç idaresinin ve bu sgk uzman yrd ve müfettiş yrd mülakatları açıklanırsa sayı 300ü çok rahat bulacaktır
-
@Sipsilimarpuc dogru yaaa istatistigi unuttum pardonnnnn efendim
-
Bence 4te biri girmedi bugün o da en az.
-
@sawetk ilginç bi durum olmuş. Düşünceniz bana da mantıklı geldi. Ben de uzmanlık mülakatına girmiştim yarın da denetmenliğe giricem. İzlenimlerimi yazarım.
-
@mariapuder cok tesekkurler kesinlikle cok iyi olur cunku ben de uzmanliga girdim ve 3 gun sonra mulakatim var
-
@2525 Hocam mülakat kaç dk sürüyor ortalama
-
@falcon 6-7 dk hocam çok bekleyen de olmadı
-
Arkadaşlar giriş belgesini kaybettim nereyi aramam gerekiyor insan kaynakları yardımcı oluyor mu? Tekrar sistemden çıktısı alınmıyor sanırım görünmüyor da
-
@Kamucu giriş belgesinden kastınız nedir? ben sadece kimlikle girilecek diye biliyorum
-
@master ben de öyle biliyorum. yanlış mı biliyoruz?
-
@Kamucu hocam o belge sadece belge tesliminde kullaniliyo, sadece nüfus cüzdani yeterli mülakat icin, baska birseye gerek yok
-
@caletti doğru hocam hatta listenin başında yazıyordu sadece kimlikle isim sırasına göre giriliyor. arkadaş sanırım gönderilecek başvuru evrakını kaybetmiş ama ona gerek yok gönderdiyse onlarda var zaten
-
bugün toplasak 5 kişiden mülakat hakkında bilgi aldık arkadaşlar ve ibfden 120 kişi girmesi gerekiyordu hadi 80 girdi diyelim buraya yazabilen sadece 5 kişi mi ? Üye olup paylaşmayan varsa ortamı anlatabilir sorular şart değil
-
Birşey sormak istiyorum, mülakata giderken diplomamiz,transkript, staj, kurs vb. belgelerini sunmak amacıyla sunum dosyası götüren var mı? Gerek var mı?
-
mülakata katıln arkdaşlar sabah öğlen olayı nasıl bilgi verildimi sabahtan gelipte beklemeyelim bide onca saat
-
@zorunlufena Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Birşey sormak istiyorum, mülakata giderken diplomamiz,transkript, staj, kurs vb. belgelerini sunmak amacıyla sunum dosyası götüren var mı? Gerek var mı?
hocam böyle şeyleri boşuna götürmeyin siz cv nize yazdıysanız yeterli yazmadıysanız kayda değer şeyleri kendinizden bahsederken anlatırsınız