Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@parafiskalgelir en sağda ve solda oturanlar az konuşan ve seni ölçen kişiler.Ortadaki 3'lü ise sıcakkanlı.Sanırsam Müdür Yardımcısı vardı komisyonda,soruları o yönlendiriyor.Özgeçmişiniz ekrana yansıtılıyor.
-
@SH5826 çok sıcakkanlıydı komisyon, sıranız sonlara doğru olda da bence erken gidin öğlene kadar 30 a yakını girdi sanırım
-
@2525 teşekkürler hocam.sıhhıye mithatpaşada girdiniz demi mülakata
-
@escobar_p Saçların bile yükü hissediliyor hocam ara sıra. İnşallah meslektaş oluruz. İstanbul da olursa Pierre loti de bi kahve ısmarlarsın artık
-
@SH5826 sıhhıye emeklilik hizmetlerinde Mithat paşa mı bilmiyorum yeri kolay Zafer çarşısının arka tarafı
-
- Komisyondaydım. Kendimi tanıttıktan sonra 2 basit soru sordular. Sonra komisyondakilerden biri gülerek burası için fazla yakışıklısın seni almayacağız çıkabilirsin dedi. Başta şaka sandım ama gerçekmiş. Mülakattan çıkarttılar o şaşkınlıkla komisyona iyi günler bile diyemedim. Dışarıdakilerin söylediğine göre 3 dakika kadar sürmüş. Uzmanlık mülakatına da girmiştim. Belki onu kazandığım için böyle bir hareket yapmış olabilirler
-
@escobar_p teşekkürler hocam Allah razı olsun
-
en azında soruları paylaşmasanız bile genel ortamdan bahsederseniz bizler için iyi olur:) genel olarak komisyonlar iyi gibi. herkese başarılar
-
..............
-
@escobar_p şu anki mesleğiniz nedir hocam?
-
arkadaşlar bu kanunlara boşuna mı fazla çalıştık hiç kanundan soru sordular diyene rast gelemedik
-
@khun hocam keşke uzmanlık sonuçları açıklansaydı. Benim için de istanbuldan git gel yapmak, saatlerce o yolculuğu çekmek tam bir eziyet oluyor. Konaklama Vs boşuna masraf çıkıyor. Bir de başkasının yerini işgal ediyoruz
-
Anlaşılan iş hukuku , sosyal güvenlik hukuku ve mevzuata boşuna çalıştık. Oysa ki ben de tam bunları yutmuştum..
-
bu ilk günler giren çoğu arkadaşın uzmanlık olmuştur,mülakata gelmeyenleri de düşünürsek şans 3te1 e rahatlıkla inecektir
-
bekleme alanındaym ve bildiginiz 3 5 kişi var
-
@paradoks 86 puanla listede olup belge göndermeme rağmen ben de gitmedim. Büyük ihtimalle mülakata olan katılımdan ötürü mülakata giren arkadaşların şansı çok yüksek olacak, forumdan birçok kazanacak arkadaş olacağını düşünüyorum...
-
@odtüsbky başka sınavınız mı olumlu sonuçlandı.neden gitmediniz?
-
İlk gün olduğu için yüksek puanlılar gelmemiştir bence ilerleyen günler de katılım oranı artacaktır.Siz ne düşünüyorsunuz?
Bir de mülakat ortalama kaç dk sürüyor arkadaşlar ? -
1.komisyon sorular khk cıkarma ve yetki kanununda bulunması gereken unusrlar nazım hesap iptal davası lorenz eğrisi tüketici nedir ve tüketim nedir çalışmayan biri hastane hizmetlerinden nasıl yararlanır
-
@hope İçişleri AB Uzman Yrd. listesinde kesin olmayan listede yer aldım. Zaten hedefim Ankara'da yaşamak olduğu için mülakata girsem de Ankara dışında bir şehre gitmek istemeyeceğimi söyleyecektim. Ancak listede yer almasaydım şansımı denemek için girecektim. Birçok merkez kadro uzmanlık ve müfettişlik kadrolarında mülakata giren hatta Sayıştay'da bile mülakata kalan adaylar var denetmen yrd. listesinde. Bunların büyük bir kısmı işsiz kalırım korkusuyla başvurduğu halde sonradan "zaten merkez kadroda mülakata girdiğimi biliyorlar, o yüzden beni daha yüksek maaş almak için kurumdan kaçar diye almazlar" şeklinde düşünüp girmemiş olabilirler ancak. Günler ilerledikçe mülakata girenlerin listesindeki KPSS puanları azalacağı için listelerde yer alıp merkez kadrolarda mülakata girenlerin oranı düşeceği için mülakata katılım oranı her geçen gün artacaktır.