Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@paretowilfredo Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@aysesal dostum su an egitimdeyim. Danistigim bir iki kisi oldu sorusturma evresinde halen.
@paretowilfredo hocam bunu yazalı 22 saat olmuş. Ama ben de senin gibi bu hafta sonuna doğru umitliyim ama his sadece hocam
-
@klapaceus bizimki hariç tüm mülakatları açıkladılar bir görevde yükselmenin mülakat sonucu kaldı heralde
-
@master vakiflar genel mudurlugu de duruyor bekliyoruz kardesim
-
@ParadoX çsgb ve sgk açısından söylemiştim. kurum dışı il göçün mülakatı da açıklanmadı diye biliyorum birisi söylemişti
-
@master ha ok hocam. Ben aciklanmayanlarin tamamını dediniz sandim
-
bence denetmenlik sonuçları da adım adım geliyor bende bu hafta içinden ümitliyim
-
Bu aralar SGK da sonuç açıklama konusunda baya bi hareket var bence sıra bizde
-
3-5 güne açıklanacak olsa Başkan kesin sinyalini verirdi arkadaşlar. Bu haftaiçi çok zor sanırım. Şu twiti atamadım ya "lay lay lom galiba size göre sonuçlar"
-
Katılım için teşekkürler, iyi bir katılım yakaladık bu gece bana göre sayımız her geçen gün artıyor. İyi çalışmalar ...
-
Hadi gene iyisiniz.çalışma bakanligi listeleri hazırlarken baya dikkatli davranıyor. Calisma uzmanlık sgk uzmanlık ve sgk mufettislik listesinde hic kimse cakismadi.
Buralara giren herkes denetmenlik listesinden çıkartılır.
Herkes için hayırlısı olsun -
İnş. En kısa zamanda açıklanır sonuçlar birde peşine 9.promosyon ilanı gelirse aliyyül Âlâ olur. ..
-
çok sessiz buralar, daha çok mu bekleyeceğiz acaba ? İlla o 60 gün tamamlanacak mı
-
Arkadaslar benim yeni dikkatimi cekti onceden sorulduysa kusura bakmayin..e devletten sgk gonderilen evrak takibine baktigimda 2. Kez dosya gelen evrak kaydina kaldirilmis diye yaziyor..mart ayinin sonunda islem yapilmis...bu sizdede ayni mi ?
-
@vonHayek aynı da bende şubat sonunda yapılmış işlem
-
Gelen Evrak Kayıtlı 25 Ocak
Gelen Evrak dosyasına kaldırılmış 2 Mart
-
@dembaba ben guvenlik sorusturmalariyla ilgili mi diye merak etmistim..24 ocakta gelen evrak kayitli martta 'gelen evrak dosyasina kaldirilmis ' yaziyor..senin subatta yapildiysa ayni islem ordan bisey cikmiycak anlasilan..isler daha uzuyccak gibi
-
@vonHayek ben 24ünde girdim mülakata 27sinde kaldırmışlar .eğer öyle bir durum varsa beni elemişler Başka mart olan var mı acaba ?
-
@dembaba. Standart prosödürdur. Ben morel bazmak icin demedim kardes kusura bakma...gonlunu ferah tut..belki islem sirasina gore arada unutulmus sonraya kalmistir..
-
@dembaba Uzaktan yakından alakası yok kardeşim rahat ol. 24 ocakta evrak teslim alınmış ben 17 şubatta girdim 02 martta dosya sınav evrakları birimine ayrılmış. Açıklamalara bakilirsa olay rafa kalkma değil. Yollanan dosyalar insan kaynakları daire başkanlığı tarafından teslim alınmış, mart ayında sınav işleri başkanlığına belgeleriniz yollanmis. Bürokrasi işleri boşverin bunlarla ruhunuzu daraltmayin Allahin izniyle güzel sonuçlar alacagiz
-
@dembaba bende de mülakat 14ü, dosya 27 Şubatta kalkmış bu durumun komisyon farkıyla veya mülakat tarihi ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Pozitif düşünmek lazım