Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
bende de 27 şubat yazıyor 2. komisyondu
-
Bendede 25 ocak 2 mart 2. Komisyon
-
bende de 26 ocak 2 mart 1. komisyon
-
bana da alakası yok gibi geldi ama arasında 1 ay fark olması kafa karıştırıyor geçen promosyondan kazanan ve kaybeden 2 kişiyi karşılaştırsak bir tahmin yürütebiliriz. geç açıklanınca acaba nereden sonuç çıkarırız diye uğraşıyoz
-
@master hocam önceki 2 promosyonla kiyaslayinca geç açıklanma gibi bi durum yok.onlar 2 ayi gecmisti.şimdi açıklanırsa süpriz olur bence daha 2 ay bile olmadı süreç normal gibi.
-
Merhaba arkadaşlar e-devletten nasıl bir arama yaparak bu bilgiye ulaştınız?
-
@pikaçu sgk dys evrak takibi
-
@DELİ-KURT yok geç açıklanma değil mülkat bitiminden sonraki ilk iş gününde benim dosya insan kaynaklarında gelen evraklara kaldırılmış ama bazılarınınki 1 ay sonra olmuş acaba biz kaybettiğimiz için mi yoksa kazandığımız için mi hemen kaldırdılar onu anlamak lazım belki hiç bir alakası da yoktur. yalnız başkan bu yazdıklarımı görse benim sonucu telefonla arayıp bizzat kendisi söyler
-
@kayalar Onu denedim lakin yeni bir sekme açılıyor ve orada yılı 2017 seçtiğimde herhangi bir kayıt bulunamamıştır diyor.
-
@pikaçu siz elden mi teslim etmiştiniz o yüzden sanırım
-
Benim ilk işlem 25 Ocak da ikinci işlem 2 Mart da yapılmış komisyon 2
-
Evet, kargo ile göndermiştim. Sanırım siz e-devlet üzerinden teslimi gerçekleştirdiniz. Teşekkür ederim. Artık bekleyeceğiz.
-
@master süreç çok zor hocam bilirim. Her harekketten her twitten her söylentiler bi anlam çıkartırsın.önceki 2 promosyondan elendim.bu promosyona da girdim ama çok şükür uzmanlığı kazandım.o tür şeylere çok kafa yormayın insanın psikolojisi bozuluyor oluruna birakin
-
@DELİ-KURT hayırlı olsun hocam. psikoloji bozulacak durum yok zaten pek umutlu değilim. şuan piyango bileti almış gibi hissediyorum çıkarsa çok sevineceğim ama çıkmazsa da zaten çıkmazdı diyip normal hayatıma döneceğim. İnşallah hak eden arkadaşlarımız kazanmıştır.
-
Arkadaşlar belki ilk hafta girenlerin şubat sonu kaldırılmıştır. Öyle olmasa da dert etçek birşey yok ortada
-
Benim de ilk işlem 26 ocak 2.si ise 2 mart. Mülakat 22 şubat.
2. Komisyondu benim. Bu bir gösterge midir zannetmiyorum. Ama tabi işleyişle ilgili bilgimiz pek olmadığından dolayı emin de olamıyorum -
Benimde 21 şubattı mülakat. Dosya 27 şubatta kaldırılmış.
-
Evrak gönderim tarihi : 24 Ocak
Mülakat Tarihi : 23 Şubat
Son işlem : 2 Mart
2.Komisyon -
"Sen çok yakışıklısın, seni almayız " diyip çıkartılan bir arkadaş vardı? Uzmanlıgı kazandı mı acaba?
-
@aysesal Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
"Sen çok yakışıklısın, seni almayız " diyip çıkartılan bir arkadaş vardı? Uzmanlıgı kazandı mı acaba?
bende diyordum bu sorunun cevabını bir ben mi merak ediyorum diye