Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@paretowilfredo hocam mülakatların ne zaman açıklanacağına dair bir duyum var mı kurumdan
-
@hope çünkü mersin bir cennet. Ucuz modern yaşanılası. Yazın mersini şampiyonlar ligi olsun mersin beklerim : )
-
arkadaşlar etkinliği facebook gruplarında duyuralım özellikle açıklandığında 300 kişinin guya başvurmaktan vazgeçeceği yönünde bilgilendirelim. ben şahsen paylaştım ancak daha çok kişi yazarsa dikkat çeker. özellikle yarın etkinlik saati ve tag belli olduğunda etkinliğe davet edersek katılım artacaktır.
paylaştığım metin;
"arkadaşlar kolay gelsin. herkesin beklediği guy ilanı geldi gözünüz aydın. sizlerden bir ricam olacaktı biz şubat ayında 8. promosyon sgk denetmenlik mülakatına girdik ancak sonuçlar halen açıklanmadı. bildiğiniz gibi 2016 yılında yüksek miktarda alım olmadı ve guy sınavına girmek isteyip de puanı sınırlarda olan arkadaşlarımız var bu yüzden salı günü bir etkinlik planlıyoruz. bize destek verirseniz guy başvurusundan önce sonuçlar açıklanırsa 300 kişi yerleşmiş olacak ve bu kişiler boşu boşuna guya başvurmamış olacaklar. Sgk denetmenlik p113 den 82 civarına kapattığını hesaba katarsak bu kişilerin çoğu p35 puanları 80 nin üzerindedir. ayrıca sgk denetmenlik alım hedefi tamamlanmış değil bu yüzden alımlara devam edecek eğer etkinlikte bunu da dile getirirsek 2016 puanı ile bir alım daha yapılabilir 8.promosyonda puanı sınırlarda kalmış arkadaşlarında desteğini bekliyoruz. Saygılarımla..." -
Arkadaşlar 9.promosyon bekleyenler olrak yarın tam kadro etkinlikteyiz fakat dikkat çekmek istediğim bir husus var bu tag neden olaya 3 dakika kala belirleniyor ? Şuan belli olsa mesela Yarın şu dakikada şu başlıkta diye heryerde yaysak ne olur ? Millete söyleyene kadar mevzu bitiyor şimdi ben guy sayfasına yazıcam yarın destek verin dicem neye destek vericez dicek bekle kardeş 5 dakika kala yazıcaz! milleti zaten toplayamıyoruz bu sondakika işi sıkıntı bence naçizàne fikrimdir herkese saygılar. ..
-
@siyahbeyaz Başkanı etiketlesinler hocam zaten tag çıkacaktır yarın çok problem olmaz
-
Bence tag MAYIS AYI İLAN AYI olmalı
-
@siyahbeyaz tag spama düşüyor diye başta verilmiyor eğer 3 5 kişi yazarsa ve devamı gelmezse gündeme girmek zorlaşıyor diye biliyorum. hatta sürekli yeni taglar belirleniyor ki gündeme girmek kolay olsun diye
-
@Fişek-MORGEN Hocam 8.promosyon tamamlanmadan Mayıs Ayı ilan diye tag yapmak doğru olur mu ? Öncelik mülakatların sonuçlanması olmalı ki GUY adaylarından da destek alalım. Tabi ki tag altında haziran öncesi ilan şeklinde de twitler atacağız ki attık da bundan önce. Bizim isteğimiz herkesin gönlü olması. Tuğrul koçer belirler yine tagı ama öncelik dediğim gibi süreçlerin tamamlanması ki önümüzü görebilelim 9. Promosyon için.
-
@wesley10 hocam açıklanmadan zaten ilan olmaz. Bi grup bunun için bastırsa adamlarda ellerindeki işi hızlandırır. Ha açıklanması ha ilan ikiside aynı kapıya çıkıyor.
-
@wesley10 biraz dedikodu yayalım dedik belki gerçek olur
-
@Fişek-MORGEN Ben de onu diyorum açıklanmadan ilan olmaz. Tag altında 8. Promosyon Denetmen Yard. ile SGK uzman yard. süreçleri tamamlanması ve ondan hemen sonra 9.Pro Denetmen Yard. ilanı çıkılması için yazılacak. Ayrım yok tek vücut yazıcaz. Sonuçta SGK 8.Pro mülakatına girenlerin 3/4 ü elenecek 9.Promosyon herkesin hayrına olacak. GUY adaylarının da hayrına olacak onun için tek vücut olacağız
-
@wesley10 ya aynen zaten bende senin bu dediğin gibi twetler atıyorum. Hep birlikteyiz kardeşim
-
@master tamam hocam öyleyse doğrudur ben sosyal medya mevzuundan uzak biriyim arkadaşın twetter dan msj atıyorum o derece : ) birde 9.promosyon ilanı ile 8.promosyon açıklanması bence de aynı kapıya çıkıyor süreci hızlandırır kapsayıcı bir başlık güzel olur ben şahsen geleceğini düşünüyorum sınavdan önce 9.promosyon un..
-
MAYIS AYI SGK ILANI fikrini destekliyorum şahsen...
-
@siyahbeyaz hocam tamam da Guydaki arkadaşlardan Nasıl destek alcaksın öyle bir tag ile ? Anlat anlatabilirsen. 8.Promosyon 28 Nisana kadar tamamlanmalı ilk öncelik bu, Guy adayı arkadaşlarımız için de bu hayırlısı olan. Tag altında 9.Pro için bastıracağız tabi ki yanlış olmasın ben zaten hergün tweet atıyorum 9 için. Ayrıca tag ı Tuğrul Koçer belirleyecek tabi bu söylediklerinizi aktaracağım
-
Aslında 8.promosyon bi çok kişiyi etkiliyor. 8 açıklandığında 9. Promosyon ilanına çıkmak için hazırlık yapacak kurum. Aynı zamanda sgk yı kazanmış 8 promosyon adayları guya başvurmaktan vazgececek ve sehirler biraz daha düşük kapatarak baska arkadaşlarımiza umut olacak. Bunu belirtirsek guy sınavına hazırlanan arkadaşlarda desteklerini esirgemezler.
-
@wesley10 hocam siz tüm bu istişare lerden ilham alarak ortak bir başlık belirleyin guy sayfasına gerekli izahat sürekli yapılıyor zaten açıklanması için başlık sadece bir etiket çok sorgulanmaz bence mesela sgkbaskanınasesleniyorum çok etkili vurgulu bence aynı kalabilir bu 8 ide 9 da kapsıyor msj net tuğrul bey kimdir bilmiyorum ama iletiver hocam sana zahmet
-
Arkadaşlar akışına bırakmak en mantıklısı aylardır ne SGK Uzmanlığı açıklanıyor ne SGK Teftiş açıklanıyor ne ÇSGB Uzmanlıkları açıklanıyor. Rekabet Kurumu, Vakıflar Genel Müdürlüğü de açıklanmadı. GTB Teftiş 110 gündür mülakat yapmadı bekliyoruz. BTK ve Kaymakamlık yine aynı şekilde Artık ben çıldırdım. Beklediğim bir sürü mülakat var denetmenlik de dahil. Ayı olsam kış uykusuna yatarım bu süreci geçirmek için.
-
@MuhsinBey Biz de ders aralarında stres için Nasreddin Hoca misali ya tutarsa diye göle maya çalıyoruz etkinlik gibi birşeyler yapıp Gel katıl bir stres at hocam Allah yardımcın olsun
-
@arsenlupen ben mersini biliyorum ve istiyorum daaaa kurum sınavı feci olacak gerçekten.niye 25 kişi ya