Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
SGK 8.pro ve müf yard ,uzman yard için tam destek.... :muscle_tone2:
-
Arkadaşlar var mı bu hafta Yeni duyumlar ?
-
@kütüphanesakini hiç bir bilgi yok, sadece listelerin artık bakanlıkta olduğu ve onların yayınlayacağı söylendi.
-
@ayilmaz37 yani listeler belli açıklanmaya hazır mı ?
-
@kütüphanesakini bellidir tabi büyük ihtimalle referandumu bekliyorlardır.
-
bu ayın sonuna kadar açıklanma ihtimali nedir?Bu konuda tahmin yürütecek bir arkadaş var midur?
-
@ayilmaz37 sağol Hocam
-
Açıklanma ihtimalini bu akşam Twitter etkinliğine katılım yaparak yükseltebiliriz arkadaşlar
-
@memurtipliadam tabii ki hepimizin tek isteği 28 nisan öncesi aciklanmasidir. Her ne kadar arkadaşlar referandum sonrası şeklinde tahmin yürütmus olsa da ben biraz daha moralli bir tahmin yapıp referandum öncesi aciklanaçağını düşünüyorum. Elbette ki bu bir dilek, tahmin bile değil
-
@ayilmaz37 Bu arada Hocam listelerin Bakanlıkta olduğunu yazmışsınız Başkanlıkta olmasın ?
-
arkadaşlar etkinliğe yeterli katılımı sağlayalım eğer biz sıkıştırmazsak kimse bizi umursamaz. ösym'nin alan ücretlerindeki geri vitesini unutmayın eğer biz ücreti kabullenseydik bugün sınav için 420 tl ödeyecektik. sanayiye arabayı tamire götürdüğümde bile başında durup işimi yaptırırım yoksa ustanın keyfine bırakacak olursam 1 günlük işi 1 haftada yapar. o yüzden bu işi kurumun keyfine bırakmayalım bastıralım.
-
bu arada mülakatın erken açıklanmasını benim mülakatım iyi geçti diye istemiyorum. benim mülakatımda çok kötü geçti çıktığımda berbat hissediyordum ama kazanamamış olsam bile hem bunu öğreneyim ona göre yoluma bakayım hem de bundan sonraki mülakatlarda kurum sonuçları açıklamada daha erken davransın geç açıklamayı adet edinmesin. bundan önceki alımlarda soruşturma mı yapılıyordu da sonuç açıklama 65-70 gün sürüyordu.
-
@kütüphanesakini başkanlık listeyi oluşturur bakanlık onaylar ve bakanlığın onayıyla yayınlanır. Bakanlıktaymış liste; ben de biran önce açıklansın isterim beklemek çok kötü gerçekten, twiter etkinliği umarım işe yarar
-
@master herkesin mülakatı aşağı yukarı aynı geçti umudunuzu yitirmeyin; her şey soru bilmek değil; oturuş kalkış,davranış çok önemli; umarım kazanırsınız her şey gönlünüzce olsun.(tabiki de ben de kazanırım inşallah :))
-
inşallah yanılırım ama referandum öncesi hiçbir mülakatın açıklanacağını düşünmüyorum ben.
-
@siyah-kırmızı Kalkınma Bakanlığı olsa gerek yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta açıkladı hocam
-
@ayilmaz37 ağzınızdan bal damlıyor inşallah hak eden herkes kazanır.
-
Bugün saat kaçta ya twitter
-
@ayilmaz37 bakanlıkta olduğu bilgisini nerden aldınız acaba
-
@Fişek-MORGEN 21.30 gibi inşallah hocam twitterdayız