Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@aysesal 78 almış olmalısın
-
Mülakat süreci bu kadar sürdü göreve başlama süreci ne kadar sürer acaba
-
@nefiseok listede adimizi görelim hocam da sonra beklemek çok koymaz heralde
-
@hayalimsgk aynen hocam kafamız bi rahatlasa ona göre önümüze baksak şimdi ne ders çalışabiliyorum ne başka işe bakıyorum benim gibi olan çok kişi olduğunuda farkındayım
-
mülakat sonuçlarının açıklanması hep böyle aylar mı sürüyor yahu
-
Bu sene bize özel böyle yaptılar sanırım
-
15 temmuza gelen grupta bile 72 gün sürdü inşallah o kadar sürmez önümüzde ki hafta bi umut aciklasalarda guydan vazgecsek. Başkan sessiz bu aralar hic hayra alamet degil ama bakalım hayırlısı o kadar twite bi açıklama gelmeliydi bence.
-
Geçen sene kpss oncesi 400 iibf alınmıştı puan 78 kusurlerde kapatmıştı. bu seneki istatistik alımında yine yeterli başvuru olmadı 75 de kapattı.
Kpss oncesi alım olursa 400 iibf olur ortada 75 üzeri istatistik mezunu yok varsa da 100 ü 8.pro da diğerleri de başka kurumları kazanıcak ortada kaç tane başvuru yapan kalır(en fazla 100 falar kalır) iibf de 80 üzeri 1000 kişiden fazla kişi bekliyor 9.pro alımını.
İnşallah 8.pro biran önce açıklanır ve 400 iibf alımı kpss öncesi yapılır ben 80 nin altına düşeceğini düşünüyorum.
-
Biraz siyasi süreç girdi araya o yüzden bu kadar uzattılar muhtemelen.. Referandumdan bir hafta sonra açıklanacak diye duymuştum ben inşallah doğrudur
-
Arkadaslar bu akşam etkinlik yapacak mıyız?
-
o kadar kritik bir puandayım ki 9. promosyon alınacağı haberi bir gelse acayip rahatlayacağım tabi yine içim içimi yiyecek ama düşmesi yönünde dua ediyorum puanım 80.46 tam olarak sizce bu puana gerileme şansı olur mu olası bi ilanda ? ilk defa gireceğim sgk için olursa geçen sefer 82 ile kapaması korkuttu biraz umutlu olmalıyım?
-
ilgi çekmek için hep beraber, kurumu e-posta yağmuruna mı tutsak ne? 100 kişi civarı olsak bile , 2 sayfalık gelen kutusu doldurabiliriz.
-
@guyman 82.04 sanırım benimde. Bekliyorum gelse bende acayip rahatlayacağım.
-
ama 5 dk'da bir yazılınca insanın merakı artıyor : )
-
Yeni gelecek alımda 80'nin altını rahat bir şekilde göreceğini düşünüyorum. 80 civarında kalması hiç makul değil. 8.promosyon 82, .. ile kapattı. Ondan sonra İçişleri, Sgk, ÇSGB,kalkınma mülakatları açıklandı.
- promosyonda girmeyen ve ilandan önce başka yerde çalışmaya başlayan kişiler de var. Bunların da bir kısmının yeniden başvurmayacağını düşünüyorum. Yeni ilan gelene kadar Vgm ve Rekabet Kurumu'nun da sonuçları açıklanır.
Ufak bir ihtimal olsa da kaymakamlık bile sonuçlanabilir. Tahminim yeni ilan 78 civarında kapatır. Eğer bir de istatistik alımı yerine tamamı İİBF mezunlarından olunursa çok daha aşağılara iner.
- promosyonda girmeyen ve ilandan önce başka yerde çalışmaya başlayan kişiler de var. Bunların da bir kısmının yeniden başvurmayacağını düşünüyorum. Yeni ilan gelene kadar Vgm ve Rekabet Kurumu'nun da sonuçları açıklanır.
-
@İNSAN inşallah hocam temennim dualarım o yönde peki pareto hocamda bahsetti ancak böyle bir süpriz yapılır mı yani kpss den önce bir ilan konusunda?
-
@WilliamNiskanen senin yine iyiymiş puan hocam kıl payı gitmiş ilk ilanda sanırım
-
Arkadaslar mülakat listesinde bazı arkadaşların tc'si 10 bazılarının ki ise 9 haneli. Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir? Örneğin;
Çoğu kişinin. 456***123
Bazılarının ki. 456*******12
veya. 4561 seklinde. -
@guyman Söylenene göre Kurum Başkanı, 2016 puanlarıyla yeni bir alım yapılması istenilen, bir twit'i beğenmiş. Başkanın duyarlı birisi olduğu açık, dolayısıyla beğendiği her şeyin umuda sebep olacağının farkındadır. Haziran'dan önce 9. promosyon yetiştirilirmeye çalışılacaktır.
-
@Klay-Thompson yok hocam sukur ki 86 puanla 8. promosyon mulakatina girebildim